#27 Moments

Ur Louis perspektiv.

Jag och killarna sitter hemma i Nialls lägenhet....Fråga inte!
Harry åkte i väg typ nyss för att hämta Niall....Och när han kommer tillbaka så ska vi korsförhöra honom om hans dejt liksom det är precis et han behöver ett korsförhör....Eller så är det vi som behöver ett korsförhör för att veta vad han och Tove snacka om och hur det var och hur det gick när HAN sjöng VÅRAN låt.
Dörren öppnas och alla släger sig mot dörren vilket inte var en så bra ide efter som alla hamnar på golvet och börjar skratta.
-"Killar vad gör ni här?"Frågar Niall och vi ler lite samtidigt som vi rodnar det kanske inte var riktigt så här vi planerae det vi hade faktiskt gjort en fin plan om att Harry skulle binda fast honom på e stol och vi skulle stå med en stark lampa mot honom...Men sen upptäkte vi att vi inte hade rep starkt nog för Niall och inte en stark lampa för den delen heller så det slutade ju som det gjorde.
-"Så Niall berätta allthur var det? kysstes ni?hur många gånger? vad tyckte hon om låten? grätt hon? vad snackade ni om? använde hon sin irländska acsent?använde du din irländka acsent? vad var huvud ämnet?vilken studio var ni i? nämnde du att det var våran låt också?berättade du att mitt solo var bäst? sjöng du hela låten eller bara ditt solo? stämde du gitarren rätt?..."Ja så lätt dom flästa frågorna och Niall stog där helt försvars lös utan att kunna säga något efter som ja vi snackade i mun på varandra att han alrig fick någon tid att berätta.
När vi ställt alla frågor tittar vi nyfiket på Niall som tittar på oss som om vi var dumma i Huvudet.
-"Det var jätte trevligt bästa kvällen i mitt liv...Men ska sova nu så god natt killar"Säger han och smitter förbi oss......Ja så bra gick ju det att få veta mycket om hans dejt varför kunde vi inte bara tagit det lugnt och sagt en sak i taget men NEJ vi tar allt på en gång vilken smart ide.
-"Kom Harry vi går hem"Säger jag och drar med han hem till oss medans han kommer skrattande efter....Han vet hur sur jag blir när jag inte får veta det jag vill veta.....Dumma Niall som är trött och ska sova!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kort jag vet men jag är trött så skit samma

The 21 of October

Kära Dagbok......Igen
Jag vet att jag redan skrivit en gång i dag men det här måste jag bara berätta.Jag träffade inte killarna i dag jag var på en dejt med Niall i stället och du kan inte anna hur underbart det va han var så gullig...Först av allt kom han........Och Harry och hämtade mig så ville jag veta vart vi skulle åka men båda två vägrade berätta för mig....Vilket för övrigt gjorde mig välrdigt irriterad men efter att frågat ett antal gånger gav jag upp och följde bara med.Niall tog mig till en studio där han sjöng en underbart vacker låt för mig och du skulle hört hans röst......SÅ UNDERBAAAR.
Niall och jag snackade i om saker som jag aldrig snackat med någon som den gången då jag hade ätstörningar då jag låg på sjukhus i flera veckor......Det var lite efter att jag och Niall slutat snacka....Han blev ganska orolig för mig när jag berätta men jag sa att det var lungt och jag tror att han typ trodde på mig men jag vet inte riktigt.Ma vet aldrgi vad som står på i hans hjärna som när vi var små då han klättre in genom mitt fönster klockan 3 på morgonen bara för att han hade haft en mardröm det var faktiskt väldigt gulligt även fast det var för flera år sen...Och att våra föräldrar blev väldigt arga är gom kom på oss efter som Nialls föräldrar var väldigt oroliga för Niall den morgonen när dom vakna vid sju och skulle gå och kolla till han och han inte var där och hans fönster var öppet....Dom trodde typ att han hade blivit kidnapad....
Ja jag och Niall gjorde väldigt wierd grejer när vi var mindre men jag älskade att var med Niall....Och det gör jag nu med.
Xx Tove

#26 Moments

Ur Nialls perspektiv

Vi kliver ur bilen och hon ler sitt underbara leende mot mig och jag  är ganska glad att hon slutat fråga vart vi ska efter som det är en överaskning för jag tål inte att se henne så besviken som hon är när hon inte får veta något.
-"Vi är här"Säger jag och går in genom grinden till studion där jag fixat så mycket för jag vet att hon kommer älska det...Och vi har ju inte gått ut med vårat förhållande men det har ju smittit ut lite och så men det är ingen som märker...eller jo kanske halva världen men resten är ovetande om mitt kärleksliv.
-"WOW"Säger Tove är vi kliver in genom dörren och det var precis dom orden jag sa när jag var här för första gången.
-"Kom"Säger jag och tar hennes hand och leder henne till studio nummer 3.
Jag pekar på soffan som står där inne att hon ska sätta sig i den och det gr hon lydigt som den ducktiga flickan hon är.
Jag tar fram min gitarr och börjar spela.Jag tar ett djupt andetag innan jag börja sjunga:
 
Your hand fits in mine 
Like it's made just for me 
But bear this in mind 
It was meant to be 
And I'm joining up the dots 
With the freckles on your cheeks 
And it all makes sense to me 

I know you've never loved 
The crinkles by your eyes when you smile 
You've never loved 
Your stomach or your thighs 
The dimples in your back at the bottom of your spine 
But I'll love them endlessly 

I won't let these little things slip out of my mouth 
But if I do, 
It's you, 
Oh it's you, 
They add up to 
I'm in love with you, 
And all these little things 

You can't go to bed, 
Without a cup of tea, 
And maybe that's the reason why you talk in your sleep 
And all those conversations 
Are the secrets that I keep 
Though it makes no sense to me 
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/o/one+direction/little+things_21048236.html ] 
I know you've never loved the sound of your voice on tape 
You never want to know how much you weigh 
You still have to squeeze into your jeans 
But you're perfect to me 

I won't let these little things slip out of my mouth 
But if it's true, 
It's you, 
It's you, 
They add up to 
I'm in love with you, 
And all these little things 

You'll never love yourself 
Half as much as I love you 
You'll never treat yourself right, darlin' 
But I want you to, 
If I let you know, I'm here for you, 
Maybe you'll love yourself, 
Like I love you 
Oh, 

And I've just let these little things slip out of my mouth, 
Because it's you, 
Oh it's you, 
It's you, 
They add up to 
And I'm in love with you, 
And all these little things, 

I won't let these little things slip out of my mouth, 
But if it's true, 
It's you, 
It's you, 
They add up to, 
And I'm in love with you, 
And all your little things.

Hon ler sitt underbara leende när jag spelat klart och om jag inte helt ser i syne så ser jag en liten tår som rinner ner för hennes kind....Blev hon så rörd? Jag vet bara att jag menade alla små ord jag sjunger i låten som Ed Sheeran skrev till oss killar...Tove är den första som fått höra den förutom allt studio folk(Som Louis kallar det).
-"Den var underbar och Niall din röst är bara så underbar"Säger hon leendes och jag kan inte låta bli att le tillbaka...Det är den där känslan som får en att hur mycket du än inte vill le så får den presonen dig att le.
-"Tack"Säger jag och rodnar och hon skrattar lite och kramar om mig när jag lagt ner gitarren och satt mig bredvid henne.....Hur kan man vara så underbar?
Hela den kvällen blev helt perfekt och jag önska att den aldrig tog slut men självklar så har även den kvällen som alla andra ett slut men det får jag väl leva med...Om alla kvällar kunde vara som den här skulle mitt liv vara fullädat seriöst.
Jag ................Och Harry kör hem Tove och hon kysser mig lätt på kinden innan hon försvinner upp för trapporna i trapphuset.
 
Ur Toves perspektiv

Det var den mest underbara kvällen i mitt liv tänker jag och jag känner mig så himla lycklig.
Jag slänger mig på sängen med ett stort leende innan jag tar fram dagboken och slår upp en ny sida...Jag vet att jag redan skrivit i dag men vem bryr sig det här är ju så viktigt.
----------------------------------------------------------
Snart kommer Toves dagboks inlägg upp också
 

#25 Moments

Jag tar ett djupt andetag innan jag knackar på dörren.Jag hör fotsteg innanför och bara några sekunder senare så öppnar Toves pappa med ett leende.
-"Niall hej trevligt att se dig kom in Tove är alleles strax klar"Säger han leendes och jag känner mig genast lugnare och ler mot han.
-"JAG ÄR KLAR"Hör jag Tove ropa ut i jag kan ana att hon gör något glädje skutt som förut.
Jag hör fotsteg i trappan och sen uppenbarar sig den mest underbara personen jag någonsin sett i hela mitt liv....Hon står framför mig i ett svart linne,klarblåa chinos och en grå dragkedjs tröja som ser ut att vara världens mysigaste om ni frågar mig.
Hon ler mot mig innan hon böjer sig ner och tar på sig sina vita converse.
-"Ska vi gå?"Frågar ho och jag nickar och tar tag i hennes hand och följer henne ner till gatan där Harry står parkerad.
-"HEJ TOVE"Säger Harry när Tove kommer in i bilen och Tove ler lite mot han så där underbart som bara hon kan le.
Harry startar bilen och börjar köra mot min överaskning.
 
Ur Toves perspektiv

-"Vart ska vi?"Frågar jag nyfiket för kansek tredje gågen och jag är säker på att jag kommer få samma svar som alla gånger jag frågat.
-"Det är en överaskning"Svarar Niall och ja jag visste redan att det ´var det jag skulle få som svar varför var jag tvungen att fråga igen....dumma nyfikenhet.
Jag log mot Niall för att inte vissa min besvikelse över att han inte berätta men jag såg lång väg att han såg min besvikelse.
-"Bli inte besviken du kommer att älska det och det är en överaskning och du vet att överaskningar är hemliga"Säger Harry från framsättet och jag ger honom en mördarblick vilket får honom att sluta skratta där han sitter.
-"Ta det lugnt vi är snart framme"Svarar Niall med sin gulliga irländska acsent....Vilket jag också har men den är inte alls lika gullig som Nialls det är orättvisst att vissa får så söta acsenter och vissa inte.
--------------------------------------------------------------------------------
Jag vet att det blev kort men jag har kommit på ett sätt att skriva mer...Varje gång jag läser ett kapitel måste jag skriva ett kapitel och efter som jag läser ganska många fanfic så får jag skriva ganska många kapitel men jag tror jag bara gör så nu under höst lovet
 

#24 Moments

När killarnas intevju har vart skulle dom komma hitt men jag vet inte vad vi ska göra här jag har inget roligt ett litet rum vad kan man hitta på här med 5 killar som har allt och lite till hemma hos sig.
Jag suckar och min mobil plingar till och visar ett nytt medelade från Niall.
 
From Niall:Vad säger du om att du och jag hittar på något i kväll bara du och jag?<3

Jag ler när jag läser det han är för gullig.
 
To Niall:Som en Dejt? <3
From Niall:Ja om du vill alltå
To Niall:Klart jag vill när? <3
From Niall:Jag hämtar dig vid 8 <3 Xx

Jag skrattar lite och då betyder det att dom inte kommer komma hitt och jag kommer få ha ganska mycket ti på mig att göra i årdning mig det kan behövas.
Jag skyndar mig in i duchen efter som jag vet själv att jag tar väldigt långa duchar om jag får det.
När jag kliver ut ur duchen så är det immigt på spegeln precis som det brukar....Suck varför duchar jag så länge?
Jag skrattar lite åt mig själv innan jag kliver ut i mitt rum och går fram till mi garderob där jag har alla mina kläder....VAD FAN KAN JAG HA PÅ MIG?
Jag suckar och börjar rota bland kläderna......Varför har jag så mycket kläder?
Det är typ det ända som tjejer säger i ånna här tillfällen.
Jag vet ju inte äns vad vi ska göra.....Varför ska han vara så hemlighets full jämt?
 
Ur Nialls perspektiv

Jag vet inte varför jag är så nervös jag har umgåts så mycket med Tove förut och liksom vi brukade ha "dejter"när vi var mindre men nu känns det så anorlunda....Vad är det för fel på mig jag har känt tove i hela mitt liv varför är jag såorolig just den här gången?
-"Niall du måste lugna ner dig"Säger Louis som sitter i min soffa och spelar fifa med dom andra killarna.Jag ger han en mördar blick och han suckar åt mig jag vet själv  hur han var när han skulle på sin första dejt med Eleanor då var det jag som att där och spela och inte han....så det så.
-"Louis du ska inte säga nåfot"Säger Zayn som om han läst mina tankar....Han är bra på det.
-"Kan jag ha det här?"Frågar jag där jag står i en vitt tröja och beiga chinos...Killarna tittar på mig och nickar glatt mot mig vilket får mig att slappna av lite.Jag tar på mig mina skor och skyndar mig ner för trappan och drar med mig Harry på vägen....Efter som jag inte får köra...ÄN.
-"Jag väntar här"Säger Harry när han stannat bilen utanför Tove hus och jag nickar och skyndar mig upp för trapporna med stort mod som genast försvinner när jag står utanför Toves lägenhet.
------------------------------------------------------------
Jag vet att jag inte uppdaterat på länge men nu när Little Things kom ut kände jag mig tvunngen för jag bara älskade låten...Inte för att det har så mycket med min novell att göra då men skit samma
 
Kommentera alla underbara
 
 

The 21 of October

Kära Dagbok!
Du kommer aldrig inse vad som hände mig jo jag sov hos Niall och liksom jag känner mig som en lyckligaste personen i världen.
Vänta du ska få höra hela historian.
Jag satt och skypa med Love ett tag men sen när vi avsluta var klockan kanske halv  två typ och jag tänkte gå och lägga mig när jag fick ett sms från Niall.Han ville träffa mig i parken och självklart sa jag ja och gick ditt och du kan inte fatta hur unerbart det var vi gick och snacka på Londons öde gator och även fast det var kallt frös jag inte fören efter två timmar för av att bara vara med Niall får hela mig att bli varm.
När Niall och jag blev trötta så gick vi hem till han och det var ju första gången jag var hemma i hans lägenhet och ni skulle sett hur den såg ut den var gigantisk.Vi somnade typ direkt vi la oss i sänge och det kändes så bra att han Nialls beskydande arm runt mig när jag sov.Och när jag vakna så var den fortfarande där...Han skulle igentligen på den där jätte viktiga intevjun men killarna sket i att väcka han och lät honom sova.
Han och killarna ska kanske komma hit senare och det är också världigt bra för killarna är väldigt roliga liksom.
Min pappa blev inte ens arg för att jag var borta hela natten.
Xx Tove ♥

#23 Moments

Efter att ha vandrat runt på ödsliga gator i London i kansek 2 timmar börjar både jag och Tove bli trötta och frusna.
-"Kom vi går hem till mig det är närmast"Säger jag och Tove ler lite och följer lydigt med mig hem till mig som faktiskt bara låg 5 minuter från där vi var så det var vi väl ganska tacksama för.
-"Du bor väldigt fint"Säger Tove när hon kliver in i min lägenhet och då kommer jag på att hon inte vart här förut.
-"Kom nu"Säger jag och drar med henne in i mitt sovrum där vi båda lägger oss ner på sängen utan att byta om efter som vi båda faller i sömn nästan direkt efter att vi stängt ögonen.
 
Ur Liams Perspektiv

När jag vaknar nästa morgon bestämmer jag mig för att se till att dom andra killarna också är vakna efter som vi ska på en intevju i dag.
Jag gick in till Harry och Louis och båa två var vakna och följde med mig bort till Zayn som låg och sov som en liten bebis men inte så länge efter som Louis puttade ner han från sängen så att han vaknade...Japp normalt Louis jätte Normalt.
Vi alla 4 gick mot Nialls rum och gick direkt in i hans sovrum där vi fick en liten chock när vi såg Tove och Niall sovandes i Nialls säng med gårdagens kläder och Niall hade jacka på sig alltså hade han vart ute i går efter att vi gått och lagt oss...Jag antar att han var med Tove efter som hon sover bredvid han och båa ser ut som små änglar.
-"Jag har en ide"Säger Harry och viskar lite till oss för att inte väcka som sovande sötnosarna.
 
Ur Nialls Perspektiv.

När jag vaknar har jag fortfarande en sovande Tove i mina armar och det får mig att le stort jag är seriöst upp till öronen förälskad i den här flickan.
Jag tittar på klockan och ser i stället för dom röda sifrona en lapp där det stå: Skippa första intevjun du vi backar upp dig säger typ att du inte fick särskillt mycket sömn så du var tvungen Kram dina killar

Jag skrattar lite men är ändå evigt tacksamma att dom låter mig sova seriöst jag behövde det värkligen...
Tove vaknar sakta upp och tittar in i mina ögon och sen höjer hon ena ögonbrynet.
-"Ska inte du vara på en intevju?"Frågar hon och jag pekar på lappen och hon ncikar och jag kommer på att jag måste gå på nästa intevju som är om en timme.
-"Men jag måste dra om en timme"Svarar jag och hon ler lite mot mig.
-"Jag kommer säkert få världens utskälning för att jag inte är hemma"Säger hon och vi skrattar samtidigt.
Efter att vi ätit frukost så skyndar sig jag ut till bilen som vätar på mig och Tove sätter fart hem ...Hon vägrade att åka med mig hon ville gå.
 
Ur Toves perspektiv

När jag kommer hem så får jag inte en enda utskälning pappa fråga bara vart jag var och jag svarade ärligt och han log bara mot mig.
Jag slänger mig ner på sängen och tar fram dagboken.
-------------------------------------------
Ta da ännu ett kapitel är det inte underbart 

#22 Moments

Jag stänger igen dagboken med en smäll och känner hur en lättnad sprider sig i mig det kändes bra att skriva dagbok undra varför jag inte gjorde det förut?
Jag slutar fundera på det och går fram till min dator och loggar in på skype och ser att Love är inne och ringer henne direkt.
-"HEEEJ"Säger hon glatt och det får mig att skratta jag saknar värkligen Love även fastdet bara var några dagar sen vi sågs hon är värkligen en sån här person som alla behöver.
-"HEEJ"Svarar jag skrattandes och det slutar med att vi skrattar båda två åt exakt ingenting ni kan inte fatta den känslan om du inte upplevt den själv.
Efter flera timmar av skratt och tårar..........Jag berättade om mamma för henne och ja det blev ett antal tårar av oss båda.
Jag slänger en snabb blick på klockan och ser att den vissar halv 2....FAN jag som ville sova tidigt i kväll där sket sig det.
Jag skrattar lite för mig själv åt mina egna tankar.
Min mobil plingar till och jag ser att jag fått ett nytt medelande från Niall
From Niall: Hej Tove sötiz vaken? Jag själv kan inte sova seriöst jag kommer säkert få sota för det i morgon men lust att ses?

Jag skrattar till lite innan jag svarar.
 
To Niall:Var?

Jag klickar på skicka och får snabbt ett svar att vi ska ses i parken och det får mig att le innan jag skyndar mig ner i hallen.Jag smyger ut med min jacka i handen och springer ner för trapporna i trapp huset.
När jag kommer ut i den mörka kalla oktober natten huttrar jag till lite när kyllan slår i mot mig men jag vänjer mig snabbt....Jag slår vad om att mina kinder är så där röda så att det inte skulle märkas om jag rodnar.
Jag skrattar lite åt mina tankar innan jag skyndar mig till parken där jag ser Niall sitta på en parkbänk...Hur fan kan han sitta på den där det måste ju vara sjukt kallt.
Jag smyger sakta upp och lutar mig mot hans öra och märker att han inte märkt mig än.
-"Hej"Viskar jag tyct och Niall flyger kanske en halv meter upp i luften och ni annar inte hur kul det såg ut.
-"ÅH Tove du skrämde ju skiten ur mig vad tänker du med igenligen?"Frågar Niall leendes och jag skrattar och rycker på axlarna och ler mot han.
 
Ur Nialls Perspektiv.

Hon är så vacker tjejen som står framför mig med den där underbara leendet som jag älskar så mycket.
-"Kom vi går en stund det blir så kalt att stå stilla"Säger Tove och tar tag i min hand vilket får en elektrisk stöt att gå igenom min kropp och jag är ganska glad att det är kallt så att Tove inte ser rodnaden som snabbt sprider sig på mina kinder efter som dom redan är rosiga.
-------------------------------------------
Så där ännu ett kapitel ute jag känner mig så stolt:) Xx Erika
 

The 20 of October

Kära Dagbok!
Jag vet egetligen inte vad jag ska skriva i dig men en sak jag vet säker är att det bara ska vara saningen det har jag lovat farmor....Jag vet inte vart jag ska börja min mamma lämnade mig och min pappa för några dagar sen det var den värsta perioden i mitt liv om man bortser från då jag och Niall slutade ha kontakten.Min mamma sa också att jag bara var ett misstag och det gjorde så sjukt ont att höra henne säga även fast hon aldrig brytt sig tidigare så sårade det mig djupt jag känner mig sviken.
På måndag börjar skolan igen och det är väl okej men allt jag igentligen vill är att gömma mig under täcket för jag vill inte träffa Linn hon kommer vara på mig hela dagen om One Directon(Nialls band).
Jag vet inte om folk kommer försöka utnyttja mig för att få träffa Niall och dom andra killarna och det känns bara piss att inte veta vad som kommer hända.
Jag funderar på att skaffa Twitter men jag är rädd för allt hat jag kommer få av Nialls fans efter som vi är tillsammans.....Eller jag tror i alla fall att vi är tillsamman.....Allt det här gör mig så himla förvirad jag vet inte vad jag ska göra.
Niall och dom andra killarna var här för någon timme sen men dom var tvungna att gå hem och sova efter som dom visst hade en jätte viktig intevju i morgon så då är jag ensam i mitt rum.
Farmor,Farfar och pappa sitter i vardagsrummet och ser på någon gammal humor serie och allt jag vill är igentligen att gå ut till dom men jag vågar inte efter som det är något vi brukar göra när mamma också var kvar.
Min mamma var en förebild till mig när jag var mindre jag ville bli som henne men nu vill jag inte det längre hon sa att jag var ett misstag och sårade mig jag kände eller rättare sagt känner mig så värdelös att veta att min egen mamma tycker jag är ett misstag......Jag må vara så himla arg på henne men jag kan inte låta bli att undra vart hon är just nu eller vad hon gör.
Xx Tove ♥

#21 Moments

Ur Nialls perspektiv

Jag och killarna sitter på planet hem mot London där Tove finns.Det har inte gått en enda vaken sekund utan att jag tänkt på henne....Okej hon var med mig i mina tankar när jag sov också hon var med mig hela tiden i mina tankar.
-"Niall mår du bra?"Frågar Louis som sitter berdvid mig på min högra sida.
-"Bra"Svarar jag kort och Zayn som sitter på min vänstra sida vaknar till lite från sitt sovande men somnar snabbt om igen.
-"Bra?Niall ljug inte för oss du suger på det"Säger Louis strängt och jag suckar om han u visste svaret varför frågade han nu då?
-"Jag är okej sluta oroa er"säger jag och alla killar(Förutom Zayn som sov) Suckar dom börjar trötna på mitt betende men så fort jag fått veta vad som hänt så kommer allt vara bra igen.............Hoppas jag....
 
När vi kliver av planet möts vi av ett öron bedövande skrik och vi har inte ens vissat oss än.
-"Niall ta det lungt nu få inte för brotom att snacka med Tove att du bara går förbi fansen"Säger Liam varnande och jag nickar bara tyst och sätter på ett fake leende.
 
Ur Toves perspektiv

Min farmor och farfar kommer in genoom dörren och farmor går raka vägen fram till mig och räker över ett paket som är inslaget så där fint som bara hon kan.
-"Det behövdes inte"Säger jag och hon ler mot mig men vägrar ta tillbaka den så jag går upp och lägger den på mitt rum jag ska öppna det senare.
-"Gumman jag vill att du är helt ärlig"Säger Farmor och jag förstår inte ett skit av det hon menar med det men  skit samma.
 
När klockan närmar sig 5 ringer det på dörren och 5 välbekanta röster hörs i hallen när pappa öppnar.
-"Killar!"Ropar jag från mitt rum där jag sitter vid datorn.Efter bara någon minut är dom inne allihopa i mitt rum och kramar om mig så hårt att jag tror att jag kvävs.
-"Får ingen luft...."Lyckas jag klämma fram och alla slutar genast att krama om mig och det får mig att skratta lite.
-"Va är det här?"Frågar Louis och håller upp paketet jag fick av farmor...som jag för övrigt HELT glömt bort att jag fick.
-"Jag vet inte"Säger jag och ler oskyldigt.
-"DU VET INTE?!"Utbrister Louis och alla börjar skratta åt han.
-"ÖPPNA DET"Ropar han sen och slänger paketet mot mig och jag öppnar det sakta med allas blickar riktade mot mig.
I paketet ligger det en bok som är vit med svarta detaljer på och det som drar min uppmärksamhet är dom ljus rosa orden på framsidan där det står My Life.
-"Det är de dagbok"Säger Louis besviket och det är då allt faller på plats farmor vill att jag ska vara ärlig mot boken med mina känslor och allt.
--------------------------------------------------------------------
Sorry för att det inte vart underbar uppdatering men jag har haft Tyska prov i dag och var tvungen att öva men ändå kändes det som allt sket sig....
Ni kommerförstå sen hur jag kommer göra med den här "DAGBOKEN"
 
Kommentera
 

Länk byte

http://onedirectiontakennovell.blogg.se/
 
 
Här är en till novell jag själv inte läser man ABSOLUT ska ge en chans och det tycker jag med att i ska göra <3

Länk byte

http://lovveonedirection.blogg.se/
 
 
Det här är en novell jag själv inte läst men som jag absolut ska börja läsa och det tycker jag ni också kan göra gott och väl :)
 
Det är bara att kommentera i villket av inläggen som helst om ni också vill ha läk byte
 
 
///Erika <3 Xx

#20 Moments

Ur Toves perspektiv.

Jag sitter inne i mitt rum och glor upp i taket.Jag har ignorerat Nialls samtal för att inte göra honom orolig men jag tror inte jag årkar med känslan att veta att Niall är mer orolig över att jag inte svarar än vad jag vill att han ska vara.
Jag hör den ljudliga signalen igen och reser mig från stolen som jag suttit på och går fram till sängen där jag slängt mobile så fort den börja ringa sen har jag bara suttit och glot på den.
-"Hallå..."Säger jag då och jag hör hur hes jag låter.
-"TOVE VAD HAR HÄNT JAG HAR VART SÅ OROLIG"Hör jag en orolig Niall säga och jag suckar jag ville ju inte att han skulle vara orolig det var ju det som var meningen med att inte svara.
-"Vi tar det sen när du kommer hem ha nu kul med killarna okej?"Säger jag och jag hör hur han suckar men jag kan värkligen inte säga det över telefon jag kan inte då kommer jag bryta i hop och han kommer bli orolig och åka hit och även om det är det enda jag vill så kan jag inte förstöra Nialls lediga tid jag kan det inte.
-"Jag lovar att komma över till dig så fort jag kommer till London om 3 dagar"Säger han och jag nickar innan jag kommer på att han inte kan se mig.
-"Okej"Säger jag tyst och känner redan att dom här 3 dagarna kommer vara dom värsta dagarana i hela mitt liv.
-"Saknar dig"Säger Niall men jag hinner inte svara innan jag hör hur någon tar telefonen från Niall.
-"Hej Tove"Säger en röst jag ALDRIG skulle ta fel på Louis.
-"Hej Lou"Säger jag och han skrattar lite och jag ler lite det är väkligen vad jag behöver ett snack med den roligaste personen i världen och kanske får höra det som är underbaraste i hela världen Nialls skratt.
 
Vi snackade i timmar men nu ligger jag här på mig säng medans tårarna rinner ner för mina kinder hur fan kan min egen mamma säga så till mig jag har aldrig gjort henne något hon har alltid skitit i mig som om jag inte var värd henne men sen  så fort jag syns i en tidning då ska hon bry sig och även fast pappa försöker dölja det efter som han inte gillar att vissa sina känslor så vet jag att han är ledsen.
Jag suckar och är helt inne i mina tankar när en knackning väcker mig från dom.
-"Gumman jag hade tänkt att vi skulle åka till Farmor och Farfar ett tag"Säger pappa och ler och det får mitt ansikte att skina rent ut sagt min Farmor och Farfar bor i Sverige i Grägesberg för att vara exakt och jag ÄLSKADE att vara där efter att jag flyttade till London med min familj men det har gått flera flera flera år sen jag såg dom senast och var i Sverige.
-"Men efter som du har fäst dig så vid den här killen så bestämde vi att dom kommer hitt i stället så att du kan vara med han när han kommer tillbaka"Säger min pappa(Ännu en sak jag älskar med min pappa han förstår mig precis)
-"Du är bäst"Säger jag och ler mot han och han ler självklart tillbaka....Även fast det syns att leendet inte når till ögonen och det gör väl säkert inte mitt heller.
 
Ur Nialls Perspektiv

Jag undrar var som har hänt med Tove hon värkade så himla ledsen och hon snackade så hest nästan som om hon hade gråtit men jag kan inte åka hem till henne efter som jag ska stanna i Mullingar i 3 dagar till ooch jag lovade henne att ha det bra med killarna och jag kan inte svika henne efter att lovat det.
-"Niall sluta tänk på Tove för 2 sekunder vilken film ska  vi se?"Frågar Harry och jag rycker bara på axlarna bryr mig igentligen inte efter som jag kan inte sluta tänka på Tove.
-"Titta vad Tove länkade på twitter nyss"Säger Liam och klickar på en länk där det vissas en låt som heter "What hurts the most"
-"Vad skrev hon om låten"Säger Louis medans vi lyssnar.
-"Hon skrev sitter och nördar den här låten den är sjukt bra"Läser Liam högt och jag ler lite Tove gillar fortfarande samma musik som förut hennes musik still har i alla fall inte ändras.
-"Niall vad tänker du på?"Frågar Zayn och jag märker att låten är slut och jag blir snabbt röd om kinderna.
-"Jag saknar henne så"Säger jag och försöker le.Louis kommer fram och stryker bort en tår och jag mräkte inte ens att jag grät innan han tog bort den.
-"Vi förstår dig Niall men hon har bara vart borta några timmar hur hae du tänkt när vi är ute på turne"Säger Liam som alltid ska vara så ansvars full varför kan ingen bara förstå att jag vill tillbaka till London och inte tänka på vad som ska hända i framtiden det ända jag är säker på att jag vill att Tove ska vara med i min framtid.
Jag vill ha henne nära hella tiden och bara känna hennes anetag och hjärtslag bindas i hop med mina i harmoni.
-"Jag vet inte..."Säger jag tyst och killarna suckar tungt dom vet hur jag kan vara seriöst jag kommer aldrig lära mig leva utan Tove om jag ska vara så här orolig men nu har jag anledning Tove var ledsen i telefon och vägrade berätta över telefon då kan det vara något illa.
 
Ur Författarens perspektiv

Både Tove och Niall grätt men av olika anldeningar Toves var för att hennes mamma hade spotat i hennes ansikte att ho var ett misstag och Nialls var att han var orolig för Tove.
Toves Pappa (Som jag för övrigt bestämt ska heta Erik) grätt i hemlighet när han inte trodde att Tove hörde men jo hon hörde och det gjorde henne bara mer och mer ledsen att höra hennes älskade pappa gråta men hon förstog honom.
Toves mamma(Som nu får heta Nora) Var ute på en klubb och försökte få en kille att titta på henne så att hon kunde få någonstans att sova efter som hon inte hade några pengar efter som hon bara shoppat för Eriks pengar när hon bott med han.
-"Hej bruden vill du ha en drink?"Fråga en man i kansek 50 års åldern Nora som genast tackade ja till erbjudandet inte en chans att hon skulle missa något som det här liksom han såg ju inte ut att vara fattig heller han hade dyra märkes kläder på sig som skrek miljonär.
 
Louis och Killarna var oroliga för Niall som slutat gråta för ett tag sen men dom vet inte vad dom ska göra när Niall är som han är dom vet inget efter som dom är rädda att såra honom om dom säger något fel.
----------------------------------------------------------
Ett extra långt kapitel efter som ja ni fick ett kort förut :)
 
Kommentera nu duktigt så får ni ett i morgon också
 

#19 Moments

Jag kiver in i huset och hör mamma svära från köket.
-"VAD FAN TROR DU ATT DU HÅLLER PÅ MIG!!"Skriker hon på mig när hon ser mig stå i hallen.
-"Vad sanckar du om du har alltid sagt att Niall är en bra kille"Säger pappa lungt tillbaka och jag är glad för att han är på min sida i det hela.
-"Ja men det var innan jag visste vilket helvete det är att vara kär och få barn"Säger hon argt och jag känner hur en ensam tår rinner ner för min kind.
-"Så du menar att jag var ett misstag?"Frågar jag och hon tittar på mig.
-"Precis vad jag menar och efter som jag oturligt nog är din mamma måste jag se till att du inte gör samma misstag som jag"äger hon ännu argare och flera tårar rinner ner för min kind.
-"HUR FAN KAN DU SÄGA SÅ OM DIN EGEN DOTTER UT UR MITT HUS"Skriker pappa och just i det ögonblicket är jag glad att det är pappa som köpt huset och att dom inte köpte det tillsamman.
Mamma går in på hennes och pappas rum och kommer snart tillbaka med en  resväska.
-"Då går jag väl"Säger hon och lämnar huset.
-"Kom här"Säger pappa och kramar om mig vilket får mig att känna mig trygg vad fan har jag för mamma igentligen?
 
Ur Nialls Perspektiv

Jag har försökt få tag i Tove hela dagen men hon svarar inte hon bara klickar mig undra om det har hänt något?
-"Niall SLUTA oroa dig det kommer årdna sig"säger Liam och ger mig en broderlig klapp på axeln.
-"Men tänk om hon mår dåligt"Säger jag och Liam suckar han har försökt hela dagen på att få mig på andra tankar men det har inte gått.
-----------------------------------------------------------------------
VÄRLDENS KORTATE KAPITEL men jag är så sjukt trött

#18 Moments

-"Vad ska du göra?"Frågar Niall mig och jag vet faktiskt inte svaret på den frågan själv jag slår vad om att mamma kommer ringa mormor och hon kommer inte låta mig stanna så det är väl lika bra att åka.
-"Jag vet faktiskt inte Niall"Svarar jag och samtidigt som fler tårar åker ner för mina kinder...Seriöt jag och Niall blev tillsammans igår....Om vi nu är tillsammans.
-"Du borde åka för att inte göra saker värre"Svarar han och kramar om mig samtidigt som jag gråter ut i hans varma trygga famn som jag snart bir tvungen att lämna.
-"Hjälper du mig att packa?"Frågar jag och han tittar frågande på mig.
-"Tror du jag har tid med dig jag måste också paka"Svarar han och nu är et min tur att titta frågande på han.
-"Du tror väl seriöt inte att jag skulle låta dig åka utan mig?"Frågar han med ett leende och igentligen vill jag inget annat än det men han kan inte följa med mig han ska vara här med killarna.
-"Niall Nej du ska stanna här med killarna jag lovar vi ses sen när ni kommer tillbaka  du kan inte lämna din familj och alla du har inte sett dom på månaer liksom ta chansen och var här vi kan ses i London"Säger jag och han ser lite ledsen ut men nickar förstående som den förstående pojken han är.
Han hjälper mig boka biljett sen hjäler han mig med pakningen.
-"Har du allt med dig?"Frågar han för kansek 5 gången den här timmen och jag nickar som alla andra gånger.
 
Ur Nialls Perspektiv

Jag släpper av henne vid flygplatsen och allt jag igentligen vill är att gråta men jag är stark för Toves skull.Jag har just fått tillbaka henne och nu måste hon åka det är orättvist så himla orättvist.
-"Hej då Niall ses om några dagar"säger hon och jag kysser henne lätt på kinden.
-"Jag kommer sakna dig"Säger jag och hon ler ett gulligt leende innan hon pusar mig lätt på kinden.
-"inte lika mycket som jag kommer sakna dig"Säger hon innan hon är tvungen att skynda sig för att inte missa planet.
Jag står kvar på samma plats och tittar efter henne i säkert 5 minuter efter att man inte kan se henne.
-"OMG DU ÄR NIALL HORAN"Hör jag massa tjejer skrika och då är jag fast fan runt om kring mig står det massa tjejer som vill ta bilder och autografer.
Jag klistrar på ett leende och alla börjar skrika jag som bara ville hem och göma mig under täcket ända till vi skulle åka till London igen och jag får chansen att se Tove igen.
När jag äntligen tagit mig ur skaran med fans så får jag äntligen åka hem och då har jag vart på flygplatsen i 2 timmar och hålt inne tårarna.Men så fort jag sätter mig i bilen och den börjar rulla så rullar mina tårar ner för mina kinder med.
 
Ur Toves perspektiv

Jag vet att det var töntigt men hela resan har mina tårar runnit nonstop seriöst dom har runnit hela tiden jag kommer sakna Niall så mycket och jag är rädd för vad mina föräldrar ska säga eller rättare sagt mamma pappa är mer förstående.
Jag och pappa har alltid haft en bättre relation än vad jag och mamma har.
 
När jag kliver av planet möts jag av pappa och han ler sitt vanliga leende mot mig.
-"Hej gumman"Säger han och drar in mig i en varm mysig kram.
-"Jag vill igentligen inte vara här pappa"Säger jag och man ser hur ledsen han ser ut.
-"Jag vet du vill vara med Niall och jag tycker också att du borde vara det men du vet hur din mamma är"äger han med medlidande i rösten.
---------------------------------------------------------------------------
Vad tycker ni om det kapitlet vad tror i kommer hända nu?
Kommentera
 

#17 Moments

Ur Nialls Perspekitv.

Seriöst hur pinsam bror kan man igentligen ha Greg skämde ju ut mig totalt framför Tove men hon märkte väl inget efter som hon känt oss sen vi var pytte små.
-"Ska vi gå?"Frågar Tove mig med sitt underbara leende som får mig att smälta varje gång jag ser det....Hur kan en person vara så underbar? eller en ännu bättre fråga hur kan jag förtjäna en så underbar person?
-"Ja jag ska bara ha min mobil som jag lämnade i hallen"Säger jag och vi går tillsammans ner till hallen där jag tar min mobil.
-"Jag kan ta din väska om du vill"Säger Tove och jag skakar snabbt på huvudet jag vet hur mycket Tove tycker om att hjälpa till men jag kan bära min väska själv i alla fall nu...När hon är min flickvän....För det är hon väl? Jag vill i alla fall att hon är det.
-"Så ska vi se på film när vi kommer hem till mig...eller typ mig du vet vad jag menar"Säger Tove samtidigt som hon skrattar och självklart skrattar jag också men det skulle vara jätte mysigt att se på film med henne.
-"Jag fattar klart vi kan"Svarar jag och pussar henner lätt på kinden vilket får henne att rodna.
När vi kliver in genom dörren är det första jag hör tven som står på i vardags rummet där man också hör röster från Toves mormor och morfar som pratar där inne.
-"Kom vi går ner till mig"Säger Tove samtidigt som hon drar med mig ner.
 
Ur Författarens perspektiv

Niall och Tove sätter sig i Toves säng samtidigt som dom startar filmen journey 2.Skrattar kan man väl säga att et är det minsta dom gör dom sitter och kipar efter luft så mycket som dom skrattar och Niall har og aldrig vart lyckligare än när han var med Tove....Inte äns när han blev ett band i x Faktor inget kan ta känslan som  han får när han är med Tove han känner sig så fri och levane tillsammans med henne och inte som Niall Horan från One Direction utan som Niall killen från Mullingar de killen han vill vara i bland han vill inte alltid bli igenkänd.
Niall och Tove somnar efter filmen för båda var helt slut efter så mycket skrattande och så hade ju Niall lyckas ta några kyssar från Tove också vilket han var väldigt stolt över.
 
Ur Toves perspektiv

Jag vaknar av att min mobil ringer och att det står mamma på den...Varför ringer hon mig hon har ju typ aldrig tid med mig.
-"Hallå?"Svarar jag trött och gäspar lite.
-"VAD FAN TROR DU ATT DU HÅLLER PÅ MED IGENTLIGEN?!"Skriker mamma i telefonen och det får mig att rygga tillbaka lite sen kommer jag på att jag snackar i telefon.
-"Vad snackar du om?"Frågar jag och hon fräser mot mig.
-"Spela inte dum du skulle åka till mina föräldrar inte träffa killar"väser hon fram och det är då jag fattar att någon måste ha fått kort på mig och Niall när vi var på väg till hans hus eller på väg från hans hus.
-"Du kommer hem genast unga dam vi måste ta ett snack och så ska jag och pappa snacka med dig om en sak"Säger hon och jag har inget att säga till om innan hon lägger på och tårarna börjar rinna ner för mina kinder.
-"Tove?"Frågar Niall oroligt innan jag känner hans armar runt mig och då gråter jag bara ännu mer.
-"Min mamma vill att jag ska åka hem"Säger jag och han kramar om mig hårdare och tårarna bara rinner ner för mina kinder.
---------------------------------------------------
Hur kommer det bli nu då...BAM BAM BAAA

#16 Moments

Ur Nialls Perspektiv

Jag ser hur killarna kommer ut från vardagsrummet och ser ut som om dom ska slänga sig över mig när som helst men dom hindrar sig själva när dom ser Tove som jag står och håller i handen.
-"Hej killar"Säger Tove och rodnar lite lätt vad gulligt.
-"Jag ska bara hämta lite grejer låtsas bara som om du inte ser mig"Säger jag och drar med mig en skrattandes Tove med mig upp på rummet.
-"Jag  var tvungen vet du hur mycket dom kommer försöker tjuv lyssna på oss nu eller?"Frågar jag och hon skakar på huvudet.
-"Jag ska bara gå på toa"Säger hon och öppnar dörren men kommer inte långt innan hon bryter ut i skratt och alla killarna ligger på golvet framför hennes fötter.
-"SERIÖST?!"Säger jag och Louis ler stolt och jag fattar att det var hans ide att stalka mig lite....Typiskt Louis.
-"Jag måste seriöst på toa killar så flytta fläsk"Säger Tove och då är det MIN tur att garva seriöst ofta hon fortfarande säger Flytta fläsk som när vi var små.
-"Seriöst Tove säger du det där fortfarande?"Frågar jag och killarna tittar oförstående på mig.
-"Hörde du väl att jag sa"Säger hon lite retsamt innan hon försvinner ut ur rummet och jag bitter mig läst i läppen och killarna SLÄNGER sig seriöst då menar jag bokstavligen över mig.
-"Hu hände det?"Frågar dom samtidigt och jag ser hur Harry tittar blygt på mig och jag ler mot han vilket får han att le tillbaka.
-"Det bara hände"Svarar jag med ett leende och dom busvislar.
-"Vad bara hände?"Hör jag Gregs nyfickna röst säga och jag tittar mot dörr öppningen där han står....Han måste kommit hem när vi inte hörde.
-"Inget"Säger jag men SJÄLVKLART kommer Tove tillbaka från toan just då och går bara förbi Greg.
-"Hej på dig också wierd person i vårt hus"Säger Greg och jag hör hur Tove skrattar innan hon vänder sig om.
-"Hej Greg det var längesen inte visste jag att jag var en Wierd person i erat hus jag trodde jag var Tove din så kallade "Syster"Som alltid var välkommen in i huset men jag kan gå om du vill det"Säger hon och tittar överlägset på Greg som ser lite förvirrad ut innan någon värklar klicka till i hans hjärna och han springer fram och kramar om Tove.
 
Ur Toves perspektiv.
 
Greg kommer oväntat fram och kramar om mig och jag kramar ju självklart tillbaka...Gregs kramar är NÄSTAN lika underbara som Nialls men inte riktigt.
-"Så Niall ska vi ha maraton i kväll vi killar?"Frågar han och håller upp Harry Potter men Niall skakar på huvudet.
-"Du kan ha det med dom andra men jag ska inte vara hemma"Säger han och rodnar lätt och Greg ler stort.
-"SÅ DET VAR DET SOM BARA HÄNDE"Utbrister han och Niall blir bara rödare i ansiktiet och där står jag och inte fattar något medans alla skrattar.
--------------------------------------------------------
Kort jag vet men jag planerade inte det här kapitlet i dag men jag tänkte vara så snäll efter som jag fick besöks rekord i dag liksom utan att lagt ut ett inlägg så jag tänkte varför inte öka det lite :)
Kommentera gärna vad du tycker :)

#15 Moments

Ur Nialls Perspektiv.

Jag vet inte vad somm flyger i mig men jag lutar mig fram och kysser henne mjukt på läpparna och till min stora förvånad och glädje kysser hon mig tillbaka.
Kyssen är mjuk och lugn och ni kan inte ana hur länge jag har velat göra det.
Men SJÄLVKLART ska vi bli störda av att min mobil telefon ringer och förstör allt.
Jag tar upp den och ser att det är Harry som ringer och suckar.Tove fnissar och det får mig att le lite.
-"Harry snälla säg att det är viktigt"Säger jag när jag svarar och hör Harry pusta ut i andra ändan av telefonen.
-"Jag trodde inte att du skulle svara"Säger han och jag blir irriterad seriöst allt jag vill är att känna Toves läppar mot mina igen bara en gång för vem vet det kanske bara var en engångs grej.
-"Jag undra ara när du tänkt komma hem vi börjar bli lite oroliga"Säger Harry och jag ser hur Tove hör vad han säger och tar upp ett papper där hon skriver snabbt med sin underbara handstil.
Hon håller upp den ooch jag läser och ett leende sprider sig på mina läppar "Säg att du sover här i kväll" Står det med hennes underbra hand stil och jag ler stort och nickar mot henne och hon ser ut att sprika av lycka.
-"Jag sover nog inte hemma i natt"Säger jag och ser hur Tove ler mot mig.
-"Jag förstår att du är arg men vi måste snacka"Säger Harry och jag skrattar till lite.
-"Tro mig Harry jag förlåter dig men jag kommer inte för något i världen sova hemma i natt"Svarar jag och jag hör hur Louis OOOHH:ar sig i bakrunden och det är då jag inser att han och dom andra kanske hör.
-"Ska du inte ha dina grejer?"Frågar Liam och jag suckar juste det behöver jag.
-"Jo men jag hämtar väl dom"Säger jag och suckar lite medans Tove bara fnissar till och innan killarna hinner säga något så lägger jag på.
-"Följer du med hem och hämtar mina grejer?"Frågar jag och hon nickar mot mig och jag ler mot henne och vi reser oss upp och jag tar tag i hennes hand.Vi går upp för trappan och skyndar oss på med skorna och allt.
 
Ur Louis Perspektiv.

-"HAN ÄR MED EN TJEJ"Skriker jag och kilarna rycker till och jag tror dom är ganska glada att Nialls föräldrar och bror åkte till affären.
-"Vi märkte det när det var en tjej som fnissa Louis tack för att du gjorde det klart för oss"Säger Zayn och jag rodnar lite innan jag tittar ner i baken.
Vi hör hur dörren öppnas och alla springer ditt för att kors förhöra Niall men ingen hinner säga något för där står Niall och Tove hand i hand med ett löjligt leende på läpparna.
-"WOW"Säger jag och båda två skrattar samtidigt och ler mot mig med ett av dom där sliskigt gulliga leendena som alla kära personer får...Det är inget att tveka om dom är kära.
--------------------------------------------------
Så där då är Tove och Niall.....Käraaa <33
 
Men tro inte att det kommer gå som en dans....Kanske dom förtsa kapitlena men sen då ska ni få se på andra bullar.
 
Glöm inte att följa mig på twitter @anestedt
och att titta in på mina covers på Youtube http://www.youtube.com/channel/UCJZgLyzFhBoKwfJzKPYU9iA/videos?flow=grid&view=0

#14 Moments

Tove hör hur dörren öppnas men bryr sig inte att titta ditt det är väl bara mormor eller morfar som  vill henne något.
-"Tove..."Säger en rst som hon inte kan ta fel på....Nialls.Hon vänder sig i ren chock och möts av dom blå underbart blå ögonen som hon älskar...Tankarna kommer till henne hur underbart fin Niall igentligen är.............NEJ SÅ FÅR HON INTE TÄNKA OM HONOM.
-"Niall.."Får hon tillsist fram och Niall ler lite svagt och hon sätter sig upp i stället för att ligga på sängen.
-"Jag måste få snacka med dig"Säger Niall tyst med sin underbart fina irländska röst.
 
När Harry och resten av killarna kommer hem till Niall så går dom genast in i Niall rum och till allas besvikelse är inte Niall där...Dom hade inte väntat sig att han skulle vara där men dom kan inte låta bli att känna sig lite besvikna av att han inte var där.
-"Han är säkert med någon"Säger Louis helt plötsligt och han annar inte hur rätt han har Niall är med någon och dena någon råkar vara Tove som Niall tycker MYCKET om.
-"Jag hoppas han kommer tillbaka snart jag måstefå säga förlåt"Säger Harry och suckar av hur frustrerade det här gör han...Harry ångar värkligen ALLT han sa till Niall om det där med att det var därför Tove gillade han för han sa det ju bara för att han var frustrerad över att fått ett NEJ.
 
Niall snackar med Tove om vad som hänt och hon har svårt att hålla sig för skratt.
-"Tror du seriöst att det var därfr jag gillade dig?"Frågar hon och Niall rycker till av ordet gillade det hade ju inte vart ett problem när någon annan sa det men när det kom från henne så var det en bekräftelse.
-"Gillade?"Frågar han lite osäkert och Tove ler lite mot ha.
-"Gillade"Bkräftar hon och Niall känner hur någon stiker in 100 000 knivar i hans hjärta.
-"Vad änrades?"Frågar han och är inte riktigt säker på att han vill veta svaret det kan ju vara något hemskt.
-"Du"Svarar Tove tyst och Niall rycker till av svaret.
-"Vad menar du?"Frågar han osäkert och han vet inte varför han är så osäker men han blir det när han är med Tove och inte vet vad han ska få för svar.
-"Den där dagen jag var med er killar och spelade fotboll eller om ma ska kunna kalla det så men i alla fall den dagen när vi satt där och snackade allihoppa då märkte jag att du inte är samma Niall som jag kände för några år sen"Säger Tove och Niall rycker till av svaret.
-"Du vet att det kan vara en bra sak du är inte heller samma person"Svarar Niall säkert och han vet inte själv vart det kom i från men det kändes som det mäst självklara i världen när han sa det.
-"Jag vet men jag vill att du ska vara samma Niall"Svarar Tove tyst och rodnar lite och Niall skrattar sitt underbara skratt som man bara drömmer om varje natt.
-"Jag kommer alltid vara samma Niall men jag växer upp det gör alla"Svarar Niall och Tove ler det där leende som Niall längtat så länge efter att få se det som får alla 100 000 fjärilar i magen att flyga runt som vilda hönor.
-------------------------------------------------------------------
Där har i kapitel 14 Vad tycker ni hur ska det bli mellan Niall och Tove?

#13 Moments

Jag bestämmer att låta Niall vara ifred ett tag han kan behöva det och han vet ju den här staden bättre än någon annan.
-"Liam kan vi gå hem till Niall nu?"Frågar Louis som tittar sårat på Harry som i sin tur tittar skamset ner i backen.
-"Ja det är nog bäst"Säger jag och vi börjar röra oss sakta mot Niall hus.
 
Ur Nialls Perspektiv

Jag kanske övereagerade men jag blev sårad av att Harry sa så mot mig.
-"AHHH DU ÄR NIALL HORAN FRÅN ONE DIRECTION"Hör jag en röst skrika och jag vänder mig om och ser ett gäng tjejer stå och glo på mig och sätter av i full fart mot mig och jag klistrar på ett fake leende....Jag som bara ville vara Niall Horan killen från Mullingar inte Niall Horan från One Direction bara för en liten stund...Men vad är det jag förväntar mig då jag är med i ett av världens största pojkband.
Jag tar några bilder med tjejerna och försöker ha ett så äkta leende på läpparna som det går men det är inte så himla lätt.
efter ett tag säger jag hej då till tjejerna och bestämmer mig att snacka med Tove för hon finns alltid där för mig.
Jag sätter av i fullfart mot Toves mormor och morfars hus.När det lilla röda huset uppenbarar sig så ökar jag på stegen lite mer och innan jag vet ordet av står jag framför deras dörr.
 
Ur Författarens perspektiv

Tove och Love sa hejhdå efter att Tove spillt kafe över hela sig...Lyckat tycker hon själv...Tove beger sig hem till sig och byter om direkt när hon kommer hem.
Hon startade datorn och startade musik och den första låten som kom upp var Lighters med Eminem och Bruno Mars...Dom är verkligen bra i den låten.
 
Niall tvekar lite innan han tar upp handen och knackar på men ångrar sig sen i samma sekund som han tar ner den tänk om hon inte vill se han....Men det skulle ju bara vara konstigt om han sprang iväg nu.
Dörren öppnas och där står Toves mormor med ett leende.
-"NIALL"Utbrister hon och drar in han i en kram som han genast besvarar....Hon har alltid vart som en extra Mormor åt han.
-"Tove är nere i sitt rum"Säger hon och han tackar henne och skyndar sig ner för trappan som leder till rummet nere i källaren som dom gjort om till hennes rum.
Han öppnar dörren som är vitt med massa olika färg stänk....Niall minns mycket väl den dagen då dom gjorde den där dörrenn.
 
Tove och Niall står ute mitt i Toves mormor och morfars trädgård där den vita dörren ligger på det gröna gräset...Solen steker som ingen annan dag under sommaren och dom valde just idag att måla dörren och inte ska dom ändra på det NU..Dom tar varsin pänsel och doppar dom  i färg och sprätter iväg med pänslarna mor dörren så den får massa färg stänk på sig precis som Tove vill ha det.
-"Jag kommer värkligen sakna dig när du åker till London igen"Säger Niall....Det var två veckor sen Tove flyttade till London och hon kom tillbaka till Mulligar för att fixa hemma hos mrmor och morfar ...Niall erbjöd sig direkt för att hjälpa efter som han alltis vart lite hemligt kär i Tove.....Men det kommer hon aldrig få veta.
-"Tove titta hitt"Säger Niall busigt och Tove tittar upp och Niall sprätter färg på henne och där är färg kriget i gång dom springer och sprätter färg på varandra som ALDRIG för...

När Niall kommer in i igenom dörren möts han av musik och en Tove som ligger i sängen som är minst lika färgglad som dörren.
-"Tove..."Säger Niall försiktigt och Tove tittar snabbt upp.
--------------------------------------
Vad kommer hända nu då tror ni?

#12 Moments

Vi snackar ett tag tills jag hör en killröst ropa TOVE? och jag vänder mig om och ser en vältränad brunhårig kille komma mot oss.
-"Hej Andreas"Svarar Tove glatt och kramar om honom och jag känner mig avensjuk ....Varför då? jag gillar inte Tove? Eller?
-"Vänta är det inte Niall och hans gay patrul?"Frågar han sen bitchit och jag blir riktigt arg när han säger så och då kommer jag på vem det är...Andreas som var kär i Tove medans Tove inte var intresserad alls efter som hon bara var med mig.
-"Hej på dig också Andreas!"Säger Love och kysser han lätt på kinden vilket får han att rodna djupt.
-"Det är bara ett inse du har hela ditt rum tapetserat med dom här grabbarna för du önskar att du var Niall under den tiden han fick vara med Tove så mycket"Säger hon kallt och det får Andreas att se rasande ut och hon lyfter på ögonbrynen.
-"Jag tänker gå och ta en kaffe Love följer du med?"Frågar Tove och ger oss inte en ända blick när hon vänder om med Love i släptåg.
-"Vad hände just?"Fråga Harry och jag rycker på axlara och vi alla står förvirrade kvar vill Tove inte ha med mig att göra mer eller?
 Jag hör hur Andreas killen harklar sig.
-"Hon brukar inte vara så där hon brukar vara min tjej"Säger han stödigt och jag tittar på han.
-"Vilken av dom Tove eller Love?"Frågar Louis och Andreas vrider lite på sig.
-"Tove så klart"Svarar han elakt innan han springer i kapp dom och tar på Toves rumpa vilket får henne att slå till han på kinden........Jag har en känsla av att han ljög.
 

Ur Louis perspektiv.

Jag såg att Niall tittade på Tove med den där glimmten i ögat som jag inte sett hos han förut den glimmten som genast utstrålade lycka och länktan...Jag såg också Harrys blickar han gav Tove dom som vissa att han tyckte hon var snygg och han mycket väl skulle kunna ta sig för att bjuda ut henne.............DET FÅR INTE HÄNDA DET SKA JU VARA NIALL OCH TOVE INTE TOVE OCH HARRY!!!!!!!
Jag skakar lätt på huvudet jag får inte tänka så det kommer bli Niall och Tove någon gång bara Tove inser det...
-"Niall så ska vi ta en fika vi med?"Frågar jag snabbt fr då finns det ju en LITEN chans att vi tar samma kafe av en"slump" Liksom det skulle ju vara amazing..........eller?
 Han nickar och vi alla skyndar oss mot närmaste kafe och ser man på där inne sitter Tove och hon Love.
Jag ser hur Harry går fram till henne och ler så där flörtigt som han gör mot alla tjejer han försöker få på fall och han brukar faktiskt lyckas jag vet inte om han någongång misslyckas.
Jag ser hur Harry börjar snacka med Tove som ser ut som hon ska somna vilken sekund som hälst.
-"HARRY!!"Ropar jag och Tove ser genast mycket gladare ut när han lämar bordet...Konstigt?
-"Hon dissa mig totalt när jag la på CHARMEN"Säger Harry chockat och Niall skrattar lite.
-"Vad?!"Väser han till Niall och Niall skrattar bara mer och mer.
-"Tove har ALDRIG gillat killar som alla andra tjejer blir kära i"Säger Niall och Harry ser surt på han.
-"Förklarar ju varför hon gillade dig?"Säger Harry argt och jag ser hur sårad Niall blir och man kan värkligen se ångern växa i Harrys ögon.
 
Ur Harrys perspektiv.

Jag fattar inte hur hon kunde säga nej.
-"Hon dissade mig totalt när jag la på CHARMEN"Säger jag chockat och Niall skrattar och jag känner ilskan växa.
-"Vad!?"Väser jag fram och Niall skrattar bara mer.
-"Tove har ALDRIG gillat killar som alla andra tjejer blir kära i"Säger han och jag blir bara sur.
-"Förklarar ju varför hon gillade dig?"Säger jag argt och ångrar mig i samma sekund fan jag ser hur sårad Niall blev.
-"Jag tror jag ska gå...."Mumlar Niall fram innan han vänder på klacken och går sin väg och jag ser en tår rinna ner för hans kind...FAN.
Jag hör en stol skrapa mot golvet och ser hur Tove flyger upp från stolen.Hon har kaffe över hela sig och Love sitter och håller på att skratta på sin stol.
-"Varför sa du så där?"Frågar Liam besviket och jag rycker på axlarna och tittar sorgset på han.
-"Jag vet inte det bara kom ut ur mig jag menade det aldrig"Säger jag ångerfullt och Liam tittar sorgset tillbaka på mig.
-"Du vet hur lätt Niall tar åt sig"Säger han sen och jag Suckar....Jo det visste jag och det jag sa det var dumt bara dumt....Varför sa jag det egentligen var jag arg för att han och Tove hade något förut gillar jag Tove mer än vad jag tror?
 
Ur Liams Perspektiv.

Jag tyckte synd om Harry han ångra sig värkligen men det är inte mig han sårade det var Niall och då är det inte mig han ska be om ursäkt till och det vet han.
Jag suckar jag  vill värkligen inte att killarna ska bråka dom ska vara glada.....
--------------------------------------------------------------------------------------
Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men här har ni ett extra långt kapitel :)
Hur tror ni det blir mellan Niall och Harry nu när dom har ett litet bråk..Tycker ni att Niall övereagerar lite?
 
Kommentera era åsikter om Novellen och kommentera INTE stavningen SNÄLLA :)

Seriöst jag är ledsen

JAG BER SÅ HEMSKT MYCKET OM URSÄKT MEN JAG HINNNER INTE SKRIVA JAG BÖÖRJADE PÅ EN NY SKOLA IDAG(VILKET VAR AMAZAYN) OCH SÅ HINNER JAG INTE I DAGMEN JAG SKA FÖRSÖKA I MORGON JAG lovar

#11 Moments

Ur Toves perspektiv

Jag vaknar pigg och glad nästa morgon i dag ska jag träffa Love för att shoppa...Typ.
Jag tar på mig ett par vita chinos och en svart lite frstör t-shirt med vit text där det står I've always right except when I'm wrong jag älskar en tröjan.
Jag skyndar mig att slänga i mig frukosten.Jag springer bort mot Loves hus och slänger en snabb blick mot Nialls hus som ligger 3 hus från min mormor och morfas hus också granne med Love.
Jag ser att det lysser i Nialls rum...Konstigt?
Jag orkar inte ödsla tid på det så jag går upp för Loves trappa och ringer på dörren.
-"TOVE"Utbrister hon och jag ler.
-"LOVE"Utropar jag och vi viker oss dubbelt av skratt när vi hr hur lika namn vi har det skiljer ju bara en bokstav.Jag synar Love och ler åt hennes kläder som är så lika mina att det är skrämmande hon har på sig svarta chinos och en vit lite förstor tröja där det står med svarta bokstäver I've always wrong except when I'm right det är lite läskigt men vi skrattar bara åt det.
 
Ur Harrys perspektiv.
 
Jag hör hur någon skrattar utanför och efter som det bara är jag vaken så går jag fram till fönstret och ser två tjejer gå ner från huset bredvid den ena blond och den andra svart hårig dom skrattar och ser läskigt lika ut.
-"KILLAR TITTA"Säger jag och tänker inte på att dom sover men självklart vaknar dom när jag kommer på att dom sover.
-"Serist Harry"Mummlar Zayn medans Niall reser sig och kommer fram till mig och tittar ut och tittar på tjejerna.
-"Harry det är bara tjejer"Säger han trött och går sen tillbaka till sin säng och efter bara någon minut hör jag snarkningar i rummet som vissar på att hon somnat om.
 
Ur Nialls Perspektiv

När jag vaknar för andra gången efter första gången då Harry väckt oss så ler jag efter som jag är utvillad och redo för en ny dag i Mullingar.
-"Så vad ska vi göra i dag?"Frågar jag killarna och alla vill se sig omkring inne i "stan" Jag nickar och vi klär på oss och skyndar oss att äta frukost.
-"Så ska vi dra?"Frågar jag killarna när alla är klara och dom nickar och vi börjar gå in mot stan.
-"Titta det är en av dom där tjejerna jag såg i morse"Viskar Harry och pekar diskret på en tjej med svart hår.
-"Men oj Harry en tjej vad ovanligt"Svarar jag och tittar upp och ser den andra tjejen som jag genast känner igen gå mot den svart håriga tjejen det är ju Tove.
-"TOVE"Ropar Louis och springer fram till henne och kramar om henne och man ser på henne att det kanske inte det hon var mest beräd på.
Vi går sakta efter då jag ser att Louis inte kommer gå därifrån i första taget...PINSAMT VÄRRE.
-"Hej Tove"säger Vi typ samtidigt och Tove säger ett kort hej innan hon vänder sig mot de svart håriga som tittar med ett höjt ögonbryn mot oss.
-"Killar det härär Love"Säger hon skrattandes och tjejen som heter Love börjar också skratta inte för att jag förstår vad som är roligt men jaja.
------------------------------------------------
Tro inte att det här kommer bli lätt för Niall och Tove nu NEJ NEJ i nästa kapitel kommer Andreas in om ni minns han

#10 Moments

Morfar knackar på dörren och den öppnas snart av en kvinna i kanske 40 års åldern men hon har ett vänligt leende på läpparna.
-"Hej trevligt att se er igen och du måste vara den berömda Tove"Säger hon med lite tysk brytning och det förklarar ju deras tyska efternamn.
-"Love är uppe på sitt rum du kan gå upp till henne det är det första rummet till höger"Säger hon och jag går upp fr den träbruna trappan.
Jag ser dom vita dörrarna och går och knackar på den första till höger.
-"KOM IN"Hör jag en tjej röst ropa och jag öppnar och möts av en tjej med svart långt hår och bruna ögon.
-"Hej jag heter Tove"Säger jag som den oblyga personen jag är.
-"Jag är Love"Säger hon och jag ler.
-"Så du är familjen Hingstons berömda tjej"Säger hon med ett leende och jag nickar och hr hur hon skrattar ett gulligt skratt.
-"Så vad gillar du att göra?"Frågar jag henne och hon ler mot mig och pekar på en bild hon har på vägen som jag inte lagt märke till tidigare men det är en bild på Justin Bieber.
-"STALKAR DU JUSTIN BIEBER"Utbrister jag och hon nickar samtidigt som hon skrattar.
-"JAG MED"Säger jag skrattande...Det kansek inte märks på mig men jag ÄLSKAR värkligen Justin Bieber.
****
Vi snackar hela kvällen och det känns som vi känt varandra i flera år seriöst det känns så underbart att ha en kompis här i Mullingar.
-"Så ska vi ses i morgon och Shoppa inte för att det finns så mycket men endå för skojskull?"Frågar hon och jag nickar jag vill värkligen lära känna Love bättre hon är underbar och jag ÄLSKAR hennes tyska brytning.
-"Men då ses vi vid Nio i morgon hemma hos dig?"Frågar jag och hon nickar och vi säger hej då.
 
Ur Liams Perspektiv

Vi kliver ur taxin i Mullingar och man ser värkligen hur Niall skinner av lycka att vara här.
-"HEMMA"Skriker Niall när han öppnar dörren och Greg är det första som kommer fram och ger han en broderlig kram som om jag inte skulle ha något i mot att också få vara med i MEN jag är inte Nialls bror på det visset visst vi är bröder men det här är något han får göra själv.
-"MIN POJKE"Utropar Maura när hon ser Niall och jag ser hur Nialls ögon tåras han är så gullig när han  är hemma som den lilla pojken han är.
****
När vi alla sitter uppe på Nialls rum så ser jag massa bilder på Niall och en tjej som ler mot kameran.
-"Är det där Tove?"Frågar jag och pekar på bilderna och Niall skakar på huvudet.
-"Nej det där är Johanna"Säger han och jag tittar på bilderna igen Niall ser ut att vara 16 eller så.
-"Har du inga bilder på dig och Tove?"Frågar Louis och Niall nickar och går fram till sitt nattusbord och öppnar lådan där han tar fram ett fotoalbum.
-"Det är bilder från första dagen vi träffades tills samma dag som hon flytta"Säger han och skikar fotoalbumet till mig.Jag öppnar det och det första jag ser är Nialls handstil och sen en okändhandstil som jag antar är Toves det står:
Du och jag för alltid Tove och Du och jag för alltid Niall♥
Jag ler lite åt texten innan jag öppnar albumet och ser en bild på Niall i kanske 15 och en tjej som jag antar är Tove i kanseke 13 års åldern?
-"Niall hur gamla är ni där?"Frågar jag och Niall ler.
-"15 och 14"Svarar han och jag rodnar lite lätt jag hade visst fel.
------------------------------------------------
Kapitel 10 Har ni där BO YEAH

#9 Moments

Ur Nialls Perspektiv

Jag vet inte varför jag blev så arg men det kändes så fel att dom sa att jag var kär i Tove men det är jag inte...Eller?
-"Niall kan vi komma in?"Hör jag Liam fråga från andra sida dörren som för ovanlighetens skull var låst.
Jag går sakta fram till dörren och låser upp innan jag sakta går tillbaka till soffan.Just när jag satt mig ner i soffan så ser jag hur killarna kommer in i rummet.
-"Vi har snackat med killarna som leder allt och vi får ledigt nu efter som vi ändå inte ska göra något"Säger Liam och jag ler et betyder att jag kan åka hem till IRLAND!!!
Jag vet inte varförmen jag MÅSTE få tag i Tove jag MÅSTE DET!!!!
 
Ur Liams perspektiv

Där fick vi bevis på att han är kär i Tove han lös som en sol när vi sa att vi skulle vara lediga och jag har en känsla av att han inte skulle bli LIKA glad om vi skulle åkt senare för då skulle inte Tove vara där.
-"JAA"Säger han glatt och skutter up ur soffan och innan vi vet ordet av så stor han med en väska full med pakning framför oss.
-"Vi tänkte hänga med dig till Irland"Säger Harry och man värkligen ser på Niall hur hans leende bara blir störe och störe vi vet ju hur mycket Niall älskar att vara med oss och samtidigt på Irland med Tove vore rena rama drömmen för han.
 
Ur Toves perspektiv.
 
När jag vaknar nästa morgon efter att kommit så ler jag stort i går hade jag och mormor myst i soffan medans morfar jobbade i garaget som vaniligt och allt kändes så underbart.
Jag reser mig sakta upp ur sängen och ser hur höst solen skinner in genom fönstret.
När jag kommit fram till min resväska som jag vart för lat för att paka upp så tar jag fram ett par mjukisbyxer och en lite frstor munk tröja som sitter precis som den ska.
-"Gumman frukosten är klar"Hör jag mormors muntra stämma ropa från nedervåningen.
Jag skuttar glatt ner för trappan och möts av lukten av ägg min favorit.
-"Åh"Säger jag lyckligt när jag kommer in i köket.
När vi sitter vid matbordet så tittar morfar upp från tidningen och ler mot mig.
-"Några planer för idag?"Frågar han och jag skakar på huvudet och han skinner upp.
-"Då kan vi gå och träffa familjen fünder dom är jätte trevliga"Säger han och jag nickar och ler mot han.
-"Har inte dom en dotter i Toves ålder?"Frågar mormor morfar och han nickar och jag skinner genast upp et gör mig INGET att träffa flera kompisar.
***
Någon timme senare står vi utanför familjen Fünders hus som för övrigt är väldigt vakert.
-------------------------------------
Så där kapitel 9 avd tycker ni om novellen hittils har ni några synpunkter på vad som ska hända?

#8 Moments

När jag ser min morfars glada ansikte i vänthallen så släpper allt jag låter tårarna rinna jag har inte sett han eller mormor på flera år och nu står jag här i Mullingar med morfar framför mig.
Jag släpper ner väska och springer fram och kramar han.
-"Min lilla flicka vad jag saknat dig"Viskar han i mitt öra och jag ler...Jag älskar att vara morfars lilla flicka.
-"Jag har saknat dig så sjukt mycket morfar"Snyftar jag tillbaka och han skrattar sitt bulrande skratt som jag älskar så.
-"Kom nu så åker vi hem till mormor"Säger han och då slår det mig att han ska ju inte vara här han ska ju vara hemma i Mullingar med mormor jag ska ju åka tåg.
-"Morfar skulle inte jag ta tåg till er?"Frågar jag och han ler men svarar inte utan tar bara mitt bagage och leder mig till den silvriga saaben som jag inte åkt i på flera år.
-"Så hur kommer det sig att du hämta upp mig och jag inte tog tåget?"Frågar jag och han skrattar och börjar berätta om hans gamla klass kompis som bodde i Dublin och han hade vart där och tänkte överaska mig.
-"Ja ha"Säger jag med ett leende och jag känner på mig att det här kommer bli bra liksom hur bra är det inte med att vara i Mullingar.
 
Ur Harrys perspektiv.

Ända sen vi kom hem till mig och Louis efter att vi vart med Tove så har Niall inte vart sig själv och jag tror inte jag hört hans underbara skratt på snart 3 timmar och då är det illa för Louis har vart jätte rolig...Som vanligt.
-"Niall vad är det med dig kompis?"Frågar Liam Niall när vi sitter i soffan och äter pizza och Niall knappt rört sin mat.
-"Jag vet inte"Säger han sorgset och det är då det slår mig Niall är kär.
-"Niall du är kär"Säger jag och han ruskar snabbt på huvudet som om det vore en omöjlighet att vara kär för honom.
-"Kom igen Niall du kan inte ljuga för oss vi ser ju på dig att du är upp till öroen förälskad i Tove"Säger Zayn och Niall reser sig illsket upp.
-"JAG ÄR INTE KÄR I HENNE OKEJ"Skriker han innan han springer ut ur lägenheten...Jag antar att han gick till sin lägenhet för vi hör en smäll från en av dörrarna längre bort i korridoren där vi har våra lägenheter.
-"Vad är det med han han brukar jag aldrig bete sig så här"Säger Louis och ser lite rädd ut han är nog orolig för Niall.
-"Niall ÄR kär i Tove han gillar inte att vi tar upp det för han vågar inte erkänna det för sig själv"Svarar Liam lätt och Louis tittar på han med stora ögon innan han skinner upp i ett leende.
-"Vår lilla påjke är kääääär"Säger han som om han vore Nialls mamma och jag suckar....
-"Vi kan...."Säger Liam och vi börjar komma på en plan om hur vi ska få dom att träffas igen och det kommer ju bli en aning svårt efter som vi inte har Toves nummer men det fixar sig vi har en brilliant plan som INTE kan gå fel den är idiot säker.
-----------------------------
Vad har killarna för plan?
 
Kommentera så får i veta det

#7 Moments

När jag kommer innanför dörren så ser jag pappa stå och vänta på mig.
-"Hej på dig skruttan ska vi åka?"Frågar han och jag suckar jag hatar när han kallar mig Skruttan.
-"Snälla sluta kalla mig Skruttan pappa"Säger jag och han skrattar bara åt mig seriöst jag är 18 den enda anledningen att jag inte har min egen lägenhet är för att jag inte hittat någon än och går fortfarande i skolan....Sista året som tur är.
Jag och pappa hjälps åt att ta ut min pakning till bilen.
Jag ler mot min väldigt unga pappa han är ju faktiskt bara 37 efter som han var 19 när jag föddes och mamma ja hon var bara 17 men ändå fick dom mig och se på mig jag kan ju inte påstå att jag hade en dåligbarndom ja min barndomsbästis är ju för i helvete en av dom kändaste killarna i världen och det vissar bara på att jag är onaturligt bra på att veta vilka som är mina riktiga vänner hemma i Mullingar efter som det finns dom som mobbade mig förut som nu vill vara med mig bara för att Niall är känd.
-"Så ska det bli kul att träffa mormor och morfar?"Frågar pappa och jag nickar snabbt det är klart att det ska bli kul jag har inte sett dom på 2 år liksom jag har inte haft tid och morfar har ju opererat sitt knä.
****
När bilen stannar utanför flygplatsen säger jag hej då till pappa och går till i chekningen där det inte är så mycket kö.
När det är min tur så går det fort och jag skyndar mig bort till säkerhetskontrollen jag ÄLSKAR värkligen att flyga jag har alltid gjort det.
Jag kommer igenom säkerhetskontrollen hur lätt som helst och fortsätter med ett stort leende bort till ett cafe lite längre bort efter som jag inte får gå på mitt plan fören om en halv timme.
-"En kaffe"Säger jag till killen i kassan och han ler ett gulligt leende och blinkar mot mig...hans leende skulle nog kunna få villken tjej han vill....MEN man måste räkna bort mig jag tycker det bara ser sliskigt och tillgjort ut.
-"Något mer jag kan göra för dena skönhet?"Frågar han mig och jag skakar på huvudet och lägger fram pengar.
-"Kan jag inte få ditt nummer?"frågar han med samma sliskiga leende som innan.Jag höjer på ögon  brynen innan jag tar min kaffe och går skrattande där i från.
-"ÖJ TJEJEN"Ropar han efter mig men jag fortsätter bara skratta och dricker lite av mitt kaffe.
****
När jag slår mig ner på mitt sätte så suckar jag djupt av lycka jag kommer snart vara i Irland och sen tar et bara ett tag med tåg sen är jag hemma hos mormor och morfar i Mullingar mitt älskade Mullingar..
---------------------------------------------
Kort jag vet men jag behövde ett mellan kapitel
KOMENTERA""!!!

#6 Moments

Ur Nialls Perspektiv.

Killarna var på mig så fort Tove gått om hur jävla sygg hon var och särskillt Harry som tycket hon var grymt sexig men själv skulle jag bara säga att hon var vacker.
-"Så vad är hennes nummer?"Frågar dom mig och jag suckar när jag kommer på att jag glömde ta det.
-"Jag vet inte men jag vet i alla fall vart hon kommer vara när hon är i Irland"Säger jag men det hjälper ju inte särskillt mycket efter som vi inte får ledigt fören om en vecka och inte vet vi hur länge Tove stannar i Mullingar.
Dom suckar och tar upp fotbollen och vi börjar gå mot våran lägenhet och försöker undvika så mycket fans som möjligt det är ju inte så att vi inte älskar dom me det kan ju vara farligt att vara utan Paul när vi är så här kända som vi är.
Jag försöker glöma bort Toves underbara skratt som hon skrattat så många gånger under dagen men jag kan inte få det ur mitt huvud.
-"Niall vad tänker du på?"Frågar Liam mig och det är inte fören då jag märker att jag hamnat efter dom andra grabbarna.
Jag suckar djupt hur kan jag vara så dum att inte ta hennes nummer seriöst hur kunde jag GLÖMMA det.
 
 Ur Toves perspektiv.

Jag vet inte hur jag ska reagera när jag märker att jag inte gav Niall mitt nummer men av någon konstig anledning känns det bra liksom vill jag värkligen ha kontakten med Niall igen eller har ha förändras för mycket?
Jag suckar djupt och ser Linn en bitt längre fram den enda personen jag VÄRKLIGEN inte årkar med just nu.Jag tar på ett fake leende och ser hur hon skinner upp och springer fram och kramar om mig hårt.
-"VART HAR DU VART?"Skriker hon på mig och jag ser oroligheten i hennes ögon och jag bara viftar bort den.
-"Jag var bara ute och gick jag ska föresten åka till Irland i kväll"Säger jag och jag ser hur hennes leende hon fick upp på sina läppar sakta försvinner och jag fattar att hon hade bestämmt något för oss.....Så skönt att slippa det efter som alltid när hon hittat på något har det slutat med att JAG får utegångsförbud.
-"Jag som tänkt att vi skulle åkt till min bror som ska ha fest"Säger hon och jag vet att hon kommer försöka få med mig men det funkar inte jag tänker inte följa med och fixa utegångs förbud..IGEN.
-"Ledsen Linn men jag ska till Irland"Svarar jag och ler mot henne och skyndar mig sen där ifrån jag vill igentligen inte vara med henne för hon är så anorlunda mot mig men jag känner typ ingen annan så det får duga .
------------------------------------
Semst uppdatering men skit samma jag har vartborta och så men här har ni i alla fall

#5 Moments

Ur Toves perspektiv.

Jag vet inte om Niall ens vill ha någon kontakt med mig men en sak jag vet är att jag saknar han som inåt helvete det har faktiskt vart ett helvete utan han.
Jag tittar runt i mitt rum och det enda jag vill nu är till Irland och det finns bara ett sätt att göra då....Be om att få bo hemma hos min mormor och morfar ett tag.
Jag springer ner för trappan och möter pappa på vägen och stoppar han.
-"Pappa kan jag få åka till mormor och morfar efter som vi är lediga ett tag"Fågar jag och han tittar skeptiskt på mig.
-"Visst men ta med dig varma kläder du vet att du brukar vara ute mer där och att det ibland är kallare nu på hösten"Säger han och jag nickar snällt.
-"Jag bokar ett flyg så fort du ringt dom"Säger han och jag ler och fortsätter springa ner för trappan.
Jag tar telefonen och slår in deras hem nummer och efter bara några signaler hör jag mormors glada stämma och jag känner hur glad jag blir.
Vi snackar ett bra tag och hon blev jätte glad över att jag ska komma till dom och jag skrattar lite.
När vi lägger på så springer jag upp och berättar för pappa som för sin egen del INTE har snackat med mamma men varför skulle hon bry sig hon bryr sig inte i något annat jag gör så.
-"Du åker i kväll så du kanske borde packa"Säger han och jag ler innan jag kramar om han och skyndar mig och börja packa mina grejer.
Jag pakar allt från stikade tröjer till linnen.
Efter 2 timmar kan jag äntligen säga att jag är klar och le lyckligt att få åka till mitt ÄLSKADE Irland där jag hör hemma och kommer alltid att göra.
Jag bestämmer att gå ut ett tag efter som vad ska jag annars göra dom här 4 timmarna innan jag ska åka liksom jag har aldrig vart en sån mäniska som sitter stilla....Jo kanske i bland men inte just nu bara.
-"JAG GÅR UT ETT TAG!!!"Ropar jag in mot huset och hör ett svagt hej då från pappa som är i sitt kontor på övervåningen.
När jag kommer ut så börjar jag promenera och önskar som alla andra gånger jag är ute och ensam att jag hade en hund...Det ska bli skönt att träffa Ludde när jag kommer till mormor och morfar.Ludde är deras labrador som jag älskar så mycket.
Jag fortsätter gå ända tills jag ser några killar på fotbolls planen och jag får ett såt sjukt sug efter att få vara med att spela.
Jag går mot dom och när jag kommer närmare ser jag att det är killarna frå one direction som jag träffade i går.
-"ÖJ"Ropar jag och allas blick vänds mot mig och jag ler när jag ser att jag fått deras uppmärksamhet.
-"Får jag vara med?"Frågar jag så vänligt jag kan och dom tittar på varandra och nickar sen.
-"Du får vara med Louis och Harry"Säger han med brunt hår och pekar på killarna.
-"Då är vi Team LHT"Säger jag och dom tittar på mig med konstig min medans Niall börjar as garva.
-"Like Hot Tove"Klämmer han fram mellan skratten och jag börjar garva jag med och alla tittar på oss och jag kan inte låta bli att skratta mer.
-"Känner ni varandra"Säger han som jag tror heter Liam.
-"Japp"Svarar Niall skrattandes och det slutar med att istället för att spela fotboll så sitter vi och snackar och innan  jag vet ordet av det ringer min mobil.
-"Jag måste värkligen dra IRLAD KALLAR"Säger jag och Niall nickar innan alla kramar om mig och jag känner redan att jag kommer sakna Niall mycket efter som nu när han är känd kommer han inte ha ti med mig jag märkte hur mycket han har förändrats sen senast och enligt mig var et inte någon bra förändring för min gulliga Niall finns inte där mer han har blivit anorlunda.
---------------------------
BAM BAM BAAA

#4 Moments

När vi kommer hem till Harry och Louis lägenhet kommer jag å tänka på den där tjejen hon va speciell på något vis fick hennes skratt mig att tänka på Irland och inte bara för att det var irländsk accent som hon hade utan att hon fick mig att känna mig som vanliga Niall samma kille jag va innan jag blev Niall från one direction. Mista mig inte jag älskar att vara med i one direction men ibland saknar jag verkligen mitt liv som det var innan. Killarna sitter och spelar FIFA men jag är inte speciellt inne i spelet som jag brukar jag kan inte få tanken ut huvudet att tjejen va bekant och namnet också Tove men jag vet inte vart i från.
-"Niall lyssnar du ens på Vad det är vi säger till dig?"frågar Liam helt plötsligt och jag rycks upp ut min dagdröm och tittar på dom och dom tittar storögt på mig.
-"Ursäkta men vad sa ni??"frågar jag och Liam börjar snacka om pizza och jag fattar att dom ungefär menar vad vi ska äta. Dom beslutar iallafall att vi ska beställa pizza så det gör vi.
Vi sitter hemma hos Harry och Louis hela kvällen och ska jag vara ärlig har jag aldrig haft så roligt eller jo alla andra gånger jag vart med killarna men det hör inte hitt vi hade i alla fall sjukt roligt och jag känner som varje gång att Vad skulle jag vart nu om jag inte var med i one direction säkert en vanlig kille i mullingar som skulle sakna sin bästa vän.....JAG VISSTE ATT JAG KÄNDE IGEN TOVE. Det är hon Tove min Tove Tove från Mullingar.
Jag fattar inte hur jag inte kunde fattat det tidigare det är ju solklart att det är hon det där skrattet rösten allt passar in på henne.
Jag skyndar mig ner till hallen och tar upp min mobil för att ringa henne men till min besvikelse kommer jag på att jag glömde lägga in hennes nummer från gamla mobilen i den nya när jag bytte nummer så inga fans skulle kunna ringa mig liksom det skulle bara vara wierd.
----------------
Kort jag vet men skriver mer senare jag har vart på flöjt dag och spelade WMYB på tvärflöjt sjukt kul.
Kommentera era sötnosar


#3 Moments

Jag och Linn går ut genom dörren och ska jag vara ärlig får jag nästan hålla fast Linn så hon inte studsar in i någon hon ÄLSKAR verkligen att shoppa.
-"Det kommer bli så kul det var så länge sen du och jag gjorde något sånt här"Säger hon samtidigt som hon skrattar och jag ler lite samtidigt som jag tittar på alla bilar som åker förbi.
-"Vi går in här"Säger Linn och pekar på det stora köpscentret och jag suckar men nickar för jag vet redan nu att det här kommer ta år innan jag någonsin får komma hem och dränka mig själv i sorger.
-"TITTA"Piper Linn till och pekar på två killar lite längre fram.
-"Det är Harry och Zayn från One Direction"Säger hon emd ännu pipigare röst och börjar dra med mig bort mot dom.
-"Hej kan jag få ta en bild med er?"Frågar Linn glatt och jag suckar bara och himlar med ögonen.
-"Visst"Svarar han med svart hår.
-"Tove kan du ta en bild?"Frågar hon mig och jag suckar men nickar.
-"Du är bäst"Säger hon och ställer sig i mellan killarna som ler mot kameran.
Jag tar bilden och ler mot dom.
-"Så ska du också ha en bild?"Frågar han med krulligt hår och om jag inte har fel så är det Harry...Linns favorit....Medans min favorit är Niall.
-"Nej tack jag är inte något fan"Svarar jag och båda nickar och jag försöker få iväg Linn där i från och precis när hon är berädd på att gå kommer 3 killar till som jag känner igen en av...Niall.......
Linn ser ut som hon kan sprika ut av lycka och jag är förvånad att det bara  var hon som märkte dom.
-"Kan jag inte få ta en bild med er alla?"Frågar hon sen och jag suckar här börjar det igen..Dom alla nickar och ler och jag tar kameran...Igen.
-"Säg IRLAND ÄGER"Säger jag och alla är tysta förutom Niall som säger det och alla tittar på han.
-"Vaddå hon har rätt"Säger Niall och ler mot mig och jag försöker att inte titta han i ögonen efter som jag vill inte att han ska känna igen mig det skulle bara vara konstigt.
-"Du kommer ju också från Irland Tove det var bara därför du sa det"Säger Linn surt och jag skrattar.
 
Ur Nialls Perspektiv

Jag har hört den där rösten förut men kan inte sätta fingret på vart..
-"Vi måste dra killar"Kommer Paul fram till oss och säger och vi säger hej då till tjejerna som ler lite svagt mot oss och hon Tove tror jag det va drar iväg med Linn som man verkligen inte kan missa hon är verkligen framåt.
-"Jävlar vad snygg hon en blonda Tove va"Säger Harry när vi kommer så långt att dom inte kan höra oss.
---------------------------------
så där ja kapitel 3

#2 Moments

När det var dags för lunch skyndade sig Tove till sitt skåp och slängde in böckerna.Hon och Niall skulle träffas på det vanliga stället utanför matsalen där alla dom coola i vanliga fall stog och rökte..Men sen Niall och Tove börjat gå ditt har dom inte vart där på länge.
-"NIALL"Ropar Tove över skolgården och Niall vänder sig om så man ser hans underbart vackra ögon.
-"Hej Tove"säger Niall när hon kommer fram och han drar in henne i en varm mysig Niall kram.Dom går tillsammans in i matsalen där det är fullt med skrikande ungar.

 

Ur Toves perspektiv.(5 år senare)


Jag och Niall nej vi hade ingen kontakt längre det fanns inget Tove och Niall längre det finns bara Tove..... och ....Niall vi var inte tillsammans något mer vi hade inte ens någon kontakt mer.Niall hade i alla fall vart med i X Faktor och blivit känd och här är jag vanliga Tove utan Niall. Jag flyttade för 4 år sen från Mullingar där jag bott hela mitt liv och då lovade jag och Niall att hålla kontakten och det gick ju så där samtalen och smsen blev bara färre och färre varje månad till sist hörde jag inte något mer från Niall.

Jag fick sen efter LÅNG tid veta att för 2 år sen alltså 2010 kom han med i x Faktor och blev i hoppsat som ett band med några andra killar och dom är visst jätte kända nu men inte riktigt min slags musik..Jag tittade aldrig på x Faktor och ska jag vara ärlig visste jag inte det förrens förra året.

****

Jag minns som om det var i går jag lämnade Niall där borta i Mullingar hur förkrossad han blev när jag sa att min pappa fått ett jobb i London och att vi skulle flytta.....Jag kommer aldrig glömma hans ledsna ansikte ALRIG jag var bara 14 år och Niall var 15...Pappa sa att han var på tok för gammal för mig efter som han tyckte jag skulle dejta killar i min egen ålder men jag och Niall dejtade inte vi var bara bästa vänner.

Jag trodde seriöst att det alltid skulle vara vi men jag hade fel mycket fel det var inte jag och Niall längre.

****

-"TOVE"Hör jag Linn ropa frå nedervåningen och jag skyndar mig ner och där står Linn min kompis här i London....Jag skulle kunna säga att hon är min bästa vän men den platsen är Niall och kommer alltid vara hans så därför kallar jag henne bara kompis.

-"Ska vi shoppa i dag?"Frågar hon och jag nickar även fast jag inte har någon större lust att göra det.

-"JAAA"  Hon gör någon lags seger dans och börjar hoppa på stället.

-"Det kommer bli så kul"Säger hon uppspelt och jag nickar och försöker se glad ut men innerst inne vill jag bara gråta precis som alla gånger jag får sånna här återfal av saknad efter Niall.

-----------------------------------------

BAM BAM BAAAA

Titta hon och Niall blev helt plötsligt stora....YEY ja ni trodde kanske inte från början att dom skulle vara 13 hela novellen men om ni nu tordde det...SE HÄÄÄR!!!!!!! 

 

#1 Moments

Tove springer runt i trädgården med sin nya bästa kompis som hon fick första dagen på dagis.
-"Du kan inte ta mig"Skriker hon samtidigt som hon skrattar så hon håller på att ramla om kul.Tove är 3 och har just börjar på dagis hon hittade en jätte trevlig pojke som hon genast blev vän med.
-"Jag kommer visst att ta dig"Ropar han tillbaka och skrattar minst lika mycket som Tove själv.
Tove är liten och har jätte blont hår.Hennes smaragd färgade ögon lysser nästan när hon skrattar.

Det var för 10 år sen då Tove första gången var med "Han" som fick fjärillarna i magen att fladra varje gång han tittade på henne.
Den killen heter Niall han som alltid skulle vara hennes bästa vän det skulle alltid vara dom två mot världen.
-"Niall"Ropar hon över skolgården där Niall står på andra sidan med sina kompisar.
-"TOVE"Ropar han glatt tillbaka och springer fram till henne.Om man inte visste att dom bara var kompisar så skulle man kunna tro att dom var ett par för dom gjorde allt som ett par gjorde förutom att kyssas och så.
-"Så film kväll i kväll?"Frågar Tove han glatt och han ler mot henne..Niall är 14 medans Tove bara är 13.
-"Absolut som alla fredagar"Svarar Niall gladare än Tove och båda börjar skratta innan dom börjar gå mot skolans ingång.
-"Men då ses vi vid lunch"Säger Niall innan han kramar om Tove och springer iväg mot itt skåp som är på övervåningen.
Tove plockar snabbt fram sina böcker och skyndar sig till hennes första lektion som är matte.
-"Så vad säger du om att vi träffas i kväll?"Frågar Andreas en kille som vart kär i Tove snart 4 år medans Tove inte alls är intresserad av han.
-"Nej jag kan inte jag och Niall ska ha filmkväll som alla Fredagar"Svarar Tove vänligt som den trevliga flickan hon är.
-"Ni gör ju alltid det tillsammans kan du inte göra något annat på fredagar bara en gång han klarar sig väl en kväll utan dig han behöver ingen barnvakt du är ju faktiskt 1 år yngre"Säger han argt och där brister det för Tove hon hatar när folk säger så om henne och Niall.
-"Men jag vill vara med Niall han är min bästa vän och så ska det vara"Svarar Tove argt innan hon går och sätter sig på sin plats längst bak i klassrummet.
Deras lärare Mr.Coline kommer in i klassrummet med ett leende på läpparna och det blir genast tyst i klassrummet.
------------------------------------
Första kapitlet på Moments
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.




RSS 2.0