Behind the mask! 23 (Count Down 1)

Jonny:

 

jag tittar på de två personerna som är framför mig och jag kan känna hur min lunch kommer upp igen, hur jag mår illa och måste ut.
-"Jonny det är inte som det verkar" Säger den nakna flickan framför mig och jag mår ännu mer illa än vad jag gjorde tidigare, hur kan du vara så dum Jonny? jag ställer den frågan om och om igen inne i mitt huvud och får aldrig något vettingt svar jag kan inte komma fram till vad jag någonsin gjort för fel.
-"I think I need to go" Säger jag och min blick landar på den nakna killen som jag nyss tagit tillsammans med Stacey den Stacey som jag trodde betyde allt för mig, henne som jag planerade min framtid med för mindre än två kvällar sen.
Jag vänder mig om och skynda mig ner för trappan och jag känner hur mina ögon bränner, jag tänker inte gråta jag vill inte gråta. Jag är inte svag jag vill inte visa hur svag jag egentligen är.
-"Please don't leave me" Hör jag en liten röst komma uppifrån och jag vänder mig om och ser Stacey stå där med tårar rinnande ner för hennes kinder. Hur kunde jag någonsin tycka att hon var det mest viktiga i mitt liv. Jag vet att jag var dum men jag viste precis hur hon var när jag började dejta henne och nu så inser jag att allt som mina vänner sagt om mig har vart sant. Hon kommer alltid att vara samma tjej som hon var när jag träffa henne.
-"I know I would have listen to my friends when they told me you where no good" Säger jag och drar på mig mina skor innan jag går ut genom dörren. Jag vill inte höra ett enda ord komma från hennes mun längre.
Med snabba steg går jag över till min bil och sjunker ner i förar sättet. det är inte förens som jag är ute på vägen som jag släpper allt och låter mina tårar rinna.
Jag försöker koncentrera mig på vägen men det blir bara svårare och svårare. Jag minns tillbaka på alla gånger som jag har lämnat kärleks fulla kyssar över Staceys kropp, hur hennes andetag blir ojämna och djupa när vi är ensamma i mör...

 

två veckor senare:

 

Denize:

 

Jag sitter bredvid Harry och håller hans hand hårt, jag vill inte släppa taget för jag är rädd att han ska försvinna och lämna mig om jag inte håller honom hårt. Tårarna faller ner för mina kinder och jag försöker att kontrollera hur mina andetag är men det är svårt. Jag tittar runt i kyrkan och ser Beth sittande bredvid Joline med en svart klänning, hon ser helt förstörd ut och det skulle jag också göra om jag var henne. Men om det är någon som ser värre ut än Beth så är det Joline hon är helt förstörd. D var två veckor sen som det hände.
Jonny körde rakt av vägen och voltade ett antal gånger. Ingen vet riktigt vad det var som orsakade hans olycka men han dog på plats.
Jag har inte sett Stacey senan dött och jag vet inte ens om hon är här på hans begravning, jag vet inte vad som hände innan mellan dem men jag har ett sms från Stacey i min telefon där hon skriver hur hon förstörde allt. jag fattade inte mycket men jag vet att hon har något att göra med att han inte är vid liv. Jag vet att hon var den sista personen som Jonny hade kontakt med innan han gick bort, något måste ha hänt. Jag vill veta men jag är rädd att veta svaret.
Harry lägger en hand på mitt knä och jag gömmer mitt ansikte i hans tröja, jag kan inte fatta att någon som stått mig så nära är borta.

________________________________________________________________

I MORGON PEOPLE!!!

Till er som går i kväll ha kul!

 

Jag slutade skolan i dag känns fantastiskt även fast lite ledsamt då mina kompisar slutade nian och jag har ett år kvar.


Behind The Mask! 22 (Count Down 2)

Casper:

 

Jag sitter bredvid min syster på en park bänk när två tjejer kommer upp till mig, jag känner igen den ena som Jonnys flickvän och ett leende sprider sig på mina läppar då jag vet att dem är vän med fröken hottie. Jag försöker att inte se ut som världens creep när dem kommer upp till mig och jag hoppas verkligen att jag lyckas för annars vet jag inte vad jag gör.
-"Hi girls" Säger jag till dem och ett leende sprider sig på den ena tjejens läppar när hon sätter sig bredvid mig, hon har en snygg kropp om vi säger så.
-"Hi I'm beth and this is Stacey we just saw you over here and though that you would be the perfect match to our friend" Säger hon som satt sig bredvid mig, jag försöker att hålla ögonkontakt med henne men mina ögon åker ner till lite under hennes hals då hon har en ganska så stor uringing, jag skulle inte våga gå runt med en sådan uringning om jag var tjej men vem vet hon kanske vill ha the D. jag skulle gärna ge henne det.
-"She is meeting this guy we really don´t like and we think you can be the perfect guy for her" Säger Stacey och lägger sitt huvud på sne och ler mot mig, om inte det leende skulle kunna döda mig då skulle inget kunna döda mig.
-"And what do I get?" Frågar jag och tittar på dem, jag vill ju självklart ha något av dem och inte bara dras vän.
-"Stacey here will give you a blow job and a great fuck for it" Säger Beth och jag an tydligt se att Stacey inte riktigt var med på det men vem är jag att säga nej till det.
-"Why won't you do it?"Frågar jag henne och tittar ner på hennes bröst och undrar om jag kan få röra dem bara en sekund.
-"You do realize that you are a boy... I swing the other way so Stacey have to do it" Säger hon och jag inser just att jag fråga en lesbisk tjej om hon ville ligga med mig... awkward.

 

Jonny:

 

Det har vart typ världens längsta dag och jag lovar att om jag måste servera en jävla kaffe till så kommer jag att bli galen, just nu vill jag bara laga en god middag och krypa upp i soffan tillsammans med min underbara flickvän. Jag har inte sett henne på länge oh hon vet inte att jag kommer över men jag vill överraska henne, jag har till och med köpt blommor.
Jag ler när ja kommer till Staceys hus och tar av mig skorna, jag märker genast att något är fel då det står ett par till skor i hallen som jag inte känner igen, det kan inte vara någon annan än hon som har någon på besök då hon bor ensam med sin mamma och hennes mamma är bortrest, sen när är hon med kill kompisar utan att ha någon av Beth eller Denize med sig?
Jag tar försiktigt av mig skorna och börjar gå upp för trappan och stannar mitt i ett steg när jag hör konstiga ljud, ljud som jag inte borde vara så bekant med men tyvärr är jag det. Det är Staceys små stön och ljud av njutning.

 

Denize:

 

Jag sitter där bredvid Harry och låter mitt huvud vila mot hans axel, ingen av oss behöver säga något för att det ska vara perfekt, bara av att vara nära honom får mig att le och må bra, jag behöver inte ord för att kunna prata. Jag behöver inte ögon för att kunna se. jag behöver ingenting när jag är med Harry allt jag behöver är hans berörning.
Jag känner en fjäderlätt kyss på mitt huvud och jag vänder mitt huvud upp mot Harry och möter hans underbart gröna ögon. Jag tittar på hans perfekta hudton och drar mitt finger längs hans käklinje, jag minns det svarta och vita ansiktet och jag vet att det finns under denna perfekta hudtonen, jag vet att han använder så mycket energi bara för att jag inte ska se den. Är det fel om jag sa att jag vill se den igen? är det fel om jag sa att jag tycker att han är vacker när han är sig själv?
Många andra skulle se ett monster men jag ser bara något så underbart perfekt. Alla har vi våra brister men jag vet att Harry tror han har mer än alla andra... Jag har bar svårt att se någon av hans brister när jag är med honom.


Behind the mask! 21 (Count Down 3)

Harry:


Jag sitter på mitt rum med ryggen mot väggen, det är ganska tomt i mitt rum. Det är bara en säng och ett skriv bord. Jag äger faktiskt en säng även fast jag egentligen inte behöver sova, jag har den mest till för att jag ska kunna ha någonstans att ligga ner när jag har tråkigt. Jag kan faktiskt sova men jag behöver inte sova, jag har några männskliga egenskaper kvar men vissa av dem är borta som till exempel att jag inte behöver sova. Jag behöver egentligen inte äta heller men jag gillar känslan av att veta att jag har ätit precis som vanliga människor gör.
-"Hello" Säger en röst från dörren och jag tittar snabbt upp för att möta Denize blå grå ögon och ett leende sprider sig på mina läppar, jag älskar färgen på hennes ögon. Jag måste ha vart så djupt inne i mina tankar att jag inte hörde när hon kom något som förvånar mig då jag har längtat efter att få se henne igen i flera timmar, det var så svårt när hon försvann, jag trodde helt seriöst att jag skulle bli galen, jag viste inte vad jag skulle göra med mig själv.
Hon kommer och sätter sig bredvid mig och det är då jag kan studera henne närmare, hon har på sig ungefär samma sak som tidigare något som förvånar mig då hon hade pyjamas tidigare, det enda som hon har ändrat är tröjan det är en svart Sleeping With Sirens tröja, jag vet att hon gillar dem då hennes väggar har ett antal affisher på dem. Jag har hört några låtar med dem men jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem, dem är inte riktigt min musik stil, men ibland kan det vara bra att lyssna på något annat också.
-"Beth hates me" Säger hon tyst och lägger sitt huvud på min axel, jag tvivlar starkt på hennes ord då Beth inte skulle kunna hata henne, jag har inte träffat henne mer än ett litet hej en gång men jag vet redan att hon ogillar mig, men jag tvivlar på att hon kan hata Denize då Denize är alldeles för perfekt för att hata, hon har allt och jag förstår mig inte på de personerna som hatar henne då hon är perfekt.
-"I don't believe that" Säger jag till henne och jag kan höra hur hon skrattar till lite, jag kan inte förstå hur hon kan tro att hon hatar henne, hur är det ens möjligt att hata någon så underbar?

 

Beth:

 

Jag sjunker ner bredvid Stacey i soffan och tittar henne rakt in i ögonen, jag vet att hon ogillar Harry lika mycket som jag ogillar honom och vi måste verkligen göra något för att få Denize att sluta träffa honom, kanske skaffa en kille åt henne som hon kan gå på en dejt med, hon har inte vart ut med någon på evigheter och det verkar ju inte funka så bra när vi låter henne välja sin egen kille.
Harry passar liksom inte in i våran lilla klick något som gör det omöjligt för henne att någonsin kunna dejta honom, hon måste ha någon som lever upp till våra förväntningar precis som oss. Hon måste bli lycklig med rätt kille... eller tjej.
Jag vill bara hennes bästa och det vill Stacey också och jag vet att vi måste göra någonting för att stoppa henne från att göra ett av de största misstagen i hennes liv, vi måste helt enkelt rädda henne från sig själv.

------------------------

med ett antal tårar så har jag klarat mig igenom ett kapitel till!


Behind the mask! 20 (Count Down(4) 3)

Denize:


Jag vaknar ut av att jag känner hur någon trycker sina läppar lätt mot min tining, när jag öppnar mina ögon så ser jag Beth stå där med ett leende. Hon brukar alltid väcka mig på det visset och det är inte pinsamt eller någonting.
-"Morning sunshine" Säger hon och ler mot mig, hon har ett av de finaste leendena jag vet, Harry har däremot en klar första plats på den fronten, han har ett perfekt leende.
-"having any plans for today?" Frågar hon mig och går bort till mitt fönster och skjuter bort gardinerna för att visa en regning himmel.
-"I am going to Harrys" Säger jag och ett leende sprider sig på mina läppar när jag tänker på hur hans läppar passar perfekt med mina, hur de rör sig precis i takt med dem som om det var meningen att det skulle bli.
-"About that, I don´t really like this Harry dude and I think you should start looking for a boy who is good for you" Säger hon och det ser ut som om hon är rädd för vad jag ska säga till henne, det skulle jag också vara om jag var henne och sa precis det som hon sa.
-"YOU KNOW NOTHING" Skriker jag och inser inte vilken otrolig nerv som hon träffar när hon säger något dåligt om Harry det är som om hon skulle tryckt in en knapp i min hjärna för att få mig att bli arg.
Beth tittar på mig med stora ögon och försvinner snabbt ut ur mitt rum, hon går säkert och hånglar med sin flickvän i något hör någonstans. Det är en av de sakerna jag inte förstår med Beth och Stacey dem försöker alltid få mig att få en pojkvän eller flickvän för att jag inte ska vara ensam men så fort jag hittar någon så är det fel och jag är dum i huvudet.
Med en arg suck går jag över till min stereo och kopplar in min i phone, jag låter musiken flöda ut ur högtalarna och jag kan inte låta bli att le när jag hör Sleeping With Sirens Alone, jag vet hur mycket som Beth och Stacey hatar att jag lyssnar på dem, de vill bara att jag ska gilla typ Justin Bieber vilket jag absolut inte gör för att han blir så överdriven, visst han kan sjunga och är riktigt bra på det men man behöver inte överdriva det så mycket med att göra en jävla massa saker som tandborstar och skit! kom igen liksom han är en artist ingen jävla leksak som man kan använda för att tjärna pengar. men det är tyvärr så som de flesta ser Justin Bieber, man tänger på pengar när någon säger Justin Bieber för det är precis vad han har, Justin Bieber har en jävla massa pengar.
Jag sluter mina ögon och låter musiken ta över min kropp allt jag behöver just nu är bara att lugna ner mig själv och det gör jag alltid bäst när jag lyssnar på musik, jag tror att musik är ett av de få sätten att få mig att lugna ner mig om jag är upprörd eller arg.

---------------------------------------

INGET FUNKAR FÖR MIG JUST NU SÅ JAG BLIR GALEN!

Jag lovar att jag kommer att få frispel om inget börjar fungera!


Skriver 2 i morgon

Jag skrev ett jätte långt kapitel på 2000 ord till er i dag och det är mycket längre än vad jag brukar skriva. sen bestämmer sig min dator att i ställer för att spara så raderar den allt jag någonsin skrivit... Så jag ska ta med min dator från pappa i morgon så jag faktiskt kan skriva och då ska jag lägga ut två kapitel sen skriva tidsinlägg till den 14 juni så jag inte behöver bry mig i min dators PMS.

Behind the mask! 19 (Count Down 5)

-”Why don´t you find out?” Frågar hon mig och jag hinner inte tänka över hennes ord särskilt länge innan jag trycker mina läppar mot hennes. Hon kysser mig tillbaka och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig känt mig mer levande än just i det ögonblicket som hennes läppar mötte mina, det var som om monstret inom mig försvinner som om det kryper ihop i ett hörn och gömmer sig. Det är inte förens hon slutar kyssa mig som jag inser att jag måste se förfärlig ut, jag har låtit mitt monster kommit fram och jag vet att mitt ansikte ser ut som om jag har någon konstig ansiktsmålning på.

-”You are beautiful” Säger hon och drar sin hand över varje liten detalj av mitt ansikte. Jag känner hur jag brinner, hela min insida brinner och jag vill inte att den ska sluta. Jag känner hur hennes fingrar sätter eld på mig, hur hon får mig att bli svag under varenda liten bit av hud som hennes fingertoppar nuddar, jag vill aldrig att hon ska sluta röra vid mig, det är som om hon tar bort alla mina bekymmer.

-”I´m sorry to tell you this but I have to take Denize back before someone realize she has been gone” kommer Liam in i rummet och säger, jag skulle vilja frysa tiden och stanna med Denize för evigt men jag vet att jag inte kan.

-”No” Mumlar jag fram och ett litet skratt lämnar Denize underbara läppar när hon hör mina ord. Jag lägger mina armar runt hennes midja och drar henne närmare mig, jag vill inte att hon går riktigt än, jag är inte redo att se henne gå än. Jag behöver ha henne här bredvid mig bara en liten stund till. Jag vet att jag borde låta henne gå med Liam men det är som om något säger åt mig att inte låta henne lämna mina armar, som om hon ska bli skadad om jag låter henne lämna dem. Som om hon skulle gå sönder om jag släppte henne med blicken.

-”Don´t leave me” Säger jag och det får Liam att stanna i sina steg som om han inte alls är bered på den desperata tonen som tydligt hörs i min röst, helt ärligt så är inte jag heller så himla bered på den tonen. Jag har inte alls någon aning om hur desperat jag egentligen är över att ha henne med mig.

-”Please don´t leave me” Säger jag och försöker att inte låta de tårarna som tränger i mina ögon att rinna över, jag gråter inte, jag har inga känslor, jag är ett moster.

-” It won´t be forever I promise, I will be back later today” Säger Denize och kysser min vänstra mungipa och jag kan inte låta bli att le åt hur hennes läppars berörning får mig att må så mycket bättre.

-------------------------------------------------

kommentera!


Behind the mask! 18 (Count Down (6) 5)

Jag försöker att fokusera på Denizes ord men jag kan inte hitta styrkan i mig för att kunna utgöra vad det är som hon faktiskt säger, jag hör bara hennes röst hennes mjuka röst. Det är som om att hon skulle mumla och jag bara skulle höra ljudet av hennes röst men inte kunna utgöra ord. Men det läskiga med det är att jag vet att hon är bredvid mig, jag vet att hon säger saker tydligt så att jag ska höra henne men ändå så hör jag inte ett enda ord av vad hon försöker att säga till mig. Som om det är ett glas emellan oss något som jag verkligen inte gillar.

-”Listen to my voice Harry” Jag hör dem orden klarare än något som jag någonsin hört jag lyssnar på hennes röst, sättet hon är lugn även fast man kan höra den dolda paniken i hennes röst så är den fortfarande lugn på ett konstigt sätt. Jag har aldrig vart med om att någons röst har haft en sådan stor påvekran på mig förut.

-”Sing for me” Ber jag henne och tittar på henne med bedjande ögon, jag tittar henne rakt in i hennes grå blå ögon och ett litet leende sprider sig på hennes läppar.

-”I can´t sing, i really suck at it” Säger hon och jag ler mot henne, jag tvivlar lite på att någon som hon inte kan sjunga.

-”please for me” Säger jag och hon tar ett ögonblick för att titta bakåt och det är inte förens då jag inser att både Louis och Liam har lämnat rummet. När hon ser att det inte är någon annan än oss i rummet så ler hon mot mig och tar ett djupt andetag.

Jag känner genast igen de första raderna på låten som hon sjunger. Jag kan medge att hon kanske inte är världens bästa på att sjunga men det är något med hennes röst som får mig att gilla den ändå.

 

I can't sleep tonight, wide awake and so confused
Everything's in line, but I'm bruised
I need a voice to echo, I need a light to take me home
I kinda need a hero, is it you?

 

Hennes röst är absolut ingenting som du skulle kunna jämföra med Demi Lovato själv men hon får mig ändå att le. Jag gillar att hon faktiskt sjunger även fast jag kan se på henne att hon inte alls gillar att sjunga inför folk. Hon vill egentligen inte sjunga men hon gör det för att jag bad henne.

Hon sjunger den sista tonen och jag tittar ner på hennes läppar, jag har aldrig känt ett sådant behov av att behöva kyssa någon som just i detta ögonblick, jag vill bara luta mig in mot hennes läppar och kyssa henne. Men jag är rädd att jag kommer skrämma iväg henne för alltid om jag gör det.

-”What are you thinking so hard about?” Frågar hon mig och jag kan känna hennes kropp tryckt mot min. Jag älskar känslan av hennes mindre kropp mot min.

-”What would you do if I kissed you?” Frågar jag henne utan att tveka jag behöver svar på min fråga jag måste veta om hon känner samma energi som jag känner, om hon känner samma känslor som mig.

----------------------------

Det här skulle ha kommit upp i går men jag hade inget internet så jag lägger upp det idag plus det kapitelt som ska upp idag! Jag kommer inte hoppa över några kapitel längre så missar jag så kommer dem komma upp!


Behind the mask! 17 (Count Down 7)

Harry:

 

-"YOU DID WHAT?!?!?!"Min röst är hög och man kan tydligt höra ilskan som ligger i den, hur kunde min egen bästa vän göra något sånt mot mig, hur kunde han föråda mig så mycket.

-"You know that you had to do it" Säger han och jag kan höra den lilla desperata hinten som han har i sin röst, jag vill inte ge in för honom. Jag vet att med hans ögon så kommer jag inte kunna fortsätta vara arg på honom. Men jag har aldrig känt mig så sviken förut!
-"IT'S MY LIFE YOU CAN'T DO THAT TO ME!!" Skriker jag mot honom med en sån ilska att jag förvånnar mig själv. Jag vet inte vad som kommer över mig men helt plötsligt trycker jag upp min bästa vän mot väggen och tittar honom rakt in i ögonen.

 

Liam:

 

Jag skyndar mig genom skogen med bilden av Harry som trycker upp Louis mot väggen fast på mina ögonlock. Jag måste göra det här för att inte Harry ska döda Louis. Jag vet att när Harry blir som han blir så är han inte sig själv, jag har ingen aning om min ide kommer funka men det är värt ett försök.
Jag är helt plötsligt inne i Denize rum och ser hennes sovande figur på sängen, jag hatar att väcka henne men jag vet att jag inte har något annat val!
Jag ruskar om henne och hennes ögon spärras upp när hon ser mig.
-"Who are you?" Frågar hon och jag kan höra räddslan i hennes röst och jag hatar att hon är rädd för mig, men jag skulle också vara rädd om en random person väcker mig mitt i natten.
-"I'm Liam I'm one of Harry's friends but we don't have much time" Säger jag och så fort hon hör Harrys namn så är hon uppe och står på sina fötter. Jag tittar på henne när hon drar på sig ett par skor som står bredvid hennes skrivbord.
-"Don't just stand there do something" Säger hon och tittar på mig och jag inser att hon kommer att följa med mig, med ett leende på mina läppar väljer jag att ta den snabbaste vägen tillbaka till huset... genom magi.
När vi landar i samma rum som Harry och Louis så tittar Denize på mig och sen på Harry och Louis. Jag trodde först att hon skulle skrika och springa här ifrån men det förvånar mig när hon snabbt är bredvid de två pojkarna.
Jag kan se hur hon viskar något i Harrys öra som får honom att sakta lossa sitt hårda grepp om Louis, jag kan också se hur ilskan rinner av honom för varje ord som hon säger till honom.

 

Harry:

 

Bara ljudet av hennes hjärta får mig att lugna ner, jag lyssnar på hennes röst men kan inte riktigt urskilja vad hon säger. Jag vet att monstret inom mig tog över och att om ingen hade gjort något så skulle jag ha dödat Louis. Jag skulle ha brutalt mördat min bästa vän om Liam inte hämta henne. Hur viste han att jag skulle lugna ner mig? Viste han ens det?


Behind the mask! 16 (Count Down 8)

Denize:

 

Jag sätter mig bredvid Stacey i Jonnys bil och vi åker hem från stranden, det har inte hänt så mycket som jag hade hoppats på men det har vart helt okej. Jag har kanske blivit lite brunare... kanske..
När jag sitter där bredvid Stacey kan jag nästan vid den awkward stämningen som hänger i luften, det går bara inte att förklara hur jag känner, det känns så konstigt som om jag inte är önskad här.
När jag kommer hem så är jag snabbt ute ur bilen, jag kan inte spendera en enda minut tillsammans med dem, det är som att vara instängd. Med en suck springer jag upp för trappan och in i mitt rum.
Det första jag märker är det rosa kuvertet som är fast tejpat på mitt fönster, det är en ljus rosa men endå inte i närheten av babyrosa eller om du vill kalla det skär.
Jag tar ett par steg framåt och ser att det står mitt namn på det, det är ett litet gulligt kuvert och jag skulle nästan säga att jag gillade det, om det inte vore för att jag inte vet vem som skickat det till mig.
Jag beundrar sättet mitt namn är skrivet på framsidan, det är en underbart vacker hanstil. Det ser ut som någon har lagt ner en sådan varsamhet i varenda liten bokstav.
Jag öppnar kuvertet utan att förstöra det förmycket och lägger ner det bredvid. I kuvertet ligger ett handskrivet brev, jag tittar på varenda bokstav och ser hur allt är skrivet med samma varsamhet som mitt namn var på framsidan av kuvertet. Själva pappret som det är skrivet på är en vit rosa färg, i hörnen på pappret så är det små blommor som jag nästan skulle tro va riktiga om jag inte hade känt på dem, det ser ut som om dem sitter fast på pappret som om de är limmade där, men det läskiga är att det är ett tryck på pappret.
Jag tar ett djupt andetag och tittar över brevet en gång till innan jag börjar läsa det.

 

Dear Denize Jane White!

 

You don´t know who I am but I do know who you are, I don´t want you to know who I am I just need someone to write to and you was the first person that come up in my mind. I promise that I'm not a creep I just need someone to listen to me.
I won't tell you my name but I will be telling you about me. I'm a boy and I am a close friend to Harry, yes Harry Edward Styles the boy that you have a crush on, don't try to tell yourself something else because both you and me knows that it's true.
I have never met you but Harry talks alot about you and I know you are good at listening. I know you probably freak out but take it easy I'm not going to kill you I promise!
Okay so here goes nothing...
I am not normal I have never been normal. some people want to find me to kill me and stuff like that, I don't want to die! I am scared because I don't really know what's happening to me.
I promise I didn't break in to your room to give you this letter I made my friend do it for me, I promise he isn't a creep he wasn' t even in your room.
So here is the thing, I know this thing that can hurt both you and Harry but I don't want to tell Harry about it because then he will freak out and he really don't need that. He isn't normal. Harry isn't human Denize and I need you to know that he isn't because if you really love him(yes I said love) then you shouldn't care if he is human or not. But I need you to know this because that is what put us where we are right now. Harry isn't human and he hates it he wants to be human so much Denize. He would give up his life for that little chance to be human again!
But he don't realize that he will lose it, I know that he really thinks he is going to make it but if he doesn't he won't be with you or any of his friends. he will be a slave and do whatever the people want him to do!
He needs you Denize he need to know that there is someone who likes and love him even if he isn't human, or he is he is human.. I don't know how to explain but he is half human and that would make him human right?
Okay back to what I was talking about. I need you to be by his side and don't leave him when he shows you his true self. I don't want you to be hurt because that is what you will be if you don't do this and Harry will be hurt to.
Harry has a brother Parker and he wants to kill Harry and now he realize how he can make it with more pain... and with that I mean he will kill you infront of Harry. I'm sorry I don't mean to make you freak out or anything! Me and my friends are trying to help you and Harry I promise!
I feel like i know you even if I don't. If you want to write back to me or something if you wonder about anything then pleace just write a letter and write L.T on it and I will get it I promise! You can put it on your window and I will get it!

 

Lots of Love L.T

 

Jag tittar på alla bokstäver och försöker att fokuserar på vad det faktiskt säger...
Harry är inte som jag...
Harry är inte människa...
Jag kommer dö...
om Harry inte är människa... vad är han då?

---------------------------------


Jag är på sånt skrivar humör så jag tänker bara skriva nu helt ärligt! Jag sitter och lyssnar på gamla covers med 5SOS och kan gråta lite ibland men det spelar ingen roll!

 

JAG SKA SNART SE DEM!

 

så nu frams till dem kommer dom här 8 dagarna så kommer jag lägga ut VARJE dag no lie! Jag ska skriva och SKA lägga ut ett kapitel varje dag jag vill verkligen det här! plus så har jag inga prov eller läxor så jag har inget som ligger och stressar mig!

 

SO HERE WE GO!

 


Behind the mask! 15 (Count Down 12)

Jag sätter mig ner bredvid Louis i soffan och kan inte låta bli att le. Dem har vart här hela kvällen och jag har saknat dem väldigt mycket och jag kan fortfarande inte fatta att dem är här med mig just nu.
-"I know a way to make you normal.. or almost normal" Säger Liam och tittar på mig med en seriös blick. Han brukar inte ta upp saker för att få mig normal, jag viste inte ens att han hade letat efter ett sätt att få mig normal. Jag är ett monster och det är något som jag alltid kommer vara.
Jag lyssnar noga på vad han har och säga och när han berättat klart ger han mig en papperslapp som inne håller allt som jag behöver veta.

 

Dear Harry Styles!

 

Harry Edward Styles.

 

You are half human and half monster, I know you don´t like it and we in the magic room knows how to make you human for a month. You can of course go back to be half human and half monster when ever you want. But we will give you a chance.
You didn't like the idea of turning in to a monster.
If you can find true love in less then a month then we will let you go, we will let you be human and grow old with your love... But if you fail then will you lose your human side, you will turn in to a monster and never return to your human life. We give everyone this chance but it is often a year we give them, but you, you have a power that we will need. If you turn in to a monster then you will be one of the biggest and powerfull mosters in our world. You maybe don't see the good things in this but we do and we know how much this would mean to you.
We will give you time to think but we want an answer. You can tell Liam your answer and he will let us know if you are ready to take a step and risk everything.
You can become what you always wanted... or you could become your worst fear.

 

-Carlo, Magic Room

 

Jag tittar över brevet och lägger ner det på soff bordet. Jag vet redan om att de andra killarna har läst det då de kollar spänt på mig. Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag kan antingen vinna eller förlora på det här. Jag vet att jag har känslor för Denize men är det kärlek? sen måste väll hon också älska mig tillbaka. Det är en sån stor risk och jag vet inte om jag är redo att riskera hela mitt liv.

 

2007/back in time:

 

Jag tittar mig runt om kring och ser allt med tydliga ögon, jag har ingen aning om vad jag gör här eller varför jag ens är här. Jag känner igen det så väll jag känner igen varenda gata.
Mina ögon fastnar på pojken som går längs den mörka gatan, jag behöver inte ens kolla närmare för att veta att det är jag. Jag har vart med om denna upplevelse så många gånger att jag inte ens är förvånad över att jag är tillbaka. Magic room tar alltid tillbaka mig i tiden tills då jag blev ett monster. Det är vad jag är ett monster. Ingen vill ha med mig att göra... Ingen förutom min egen bror... Och han är bara ute efter att mörda mig brutalt så fort han kommit på det perfekta sättet. Jag vet att han dyker upp ibland och det är bara för att se till att jag inte blivit starkare han vill veta att han har en chans att mörda mig.


SOOON

Jag skriver och skriver just nu! Jag mår inte super bra (jag är inte sjuk jag mår bara inte bra psykiskt) jag försöker att hålla uppe med att läggs upp kapitel men jag tror att jag tar vatten över huvudet! Jag försöker att tänka på alla andra före jag tänker på mig själv och jag inser att jag kan inte göra det längre. Jag måste börja tänka på hur jag själv mår. Det är som om jag stänger inne mina känslor och sen när det inte går mer så släpper jag allt.

Men jag vill att ni ska veta att jag bryr mig om er och jag försöker verkligen ge er allt jag kan men det går inte alltid. Så just nu så tänker jag skriva dom gångerna jag känner för det då jag inte kommer klara av det annars. Jag vill inte sluta skriva eller ta en paus för jag älskar att skriva jag måste bara komma igång lite det är allt!

Ses snart och för hoppnings vis så blir uppdateringen bättre( och längre) 





RSS 2.0