Be My Augustus Waters. Epilog

 Jag tittar ut genom det lilla flygplansfönstret och kan inte låta bli att le när jag ser den vackra staden komma närmare, snart, snart kommer jag vara där jag hör hemma.

Med en suck sjunker jag tillbaka i sättet och ler upp mot flygplanets tak, jag kan inte fatta att jag faktiskt gör det här, jag vet att det är vad jag måste göra men jag vet också att det här kan vara det läskigaste jag någonsin gjort.

När planet stannat säkert på marken så känner jag hur mina händer börjar att skacka, jag är nervös särskilt när jag vet hur länge sen det var sen jag senast såg Louis. Med skakiga steg så går jag till väskhämtningen något som går väldigt fort då min ljus rosa väska med ljus blå dragkedjor kommer bland dem första väskorna. Jag tar av den från bandet och tar ut handtaget så att jag kan rulla den bakom mig medans jag tar mig ut från den stressiga flygplatsen.

När jag kommer ut utanför dörrarna så kan jag inte låta bli att le åt den grå himlen som ser ut att kunna öppna sig när som helst, det är inte det att jag gillar om det skulle regna det är bara det att det känns så bra att vara här.

-”Jag kan inte fatta att du fick mig att gå med på det här.” Säger en röst bredvid mig något som får mig att hoppa till, jag tittar ditt och ser Liam stå där. Jag har inte haft så mycket kontakt med någon av Louis vänner men Liam var den enda som jag visste skulle vara i London när jag landade. Jag såg tidigare i dag på Louis twitter hur glad han vara att Liam var hemma igen och att han skulle kunna fira hans födelsedag i morgon med honom.

-”Jag är så glad att du hjälper mig.” Säger jag till honom och ler mot honom och han ler mot mig. Jag trodde det skulle vara så mycket läskigare att komma tillbaka till London, jag antar att jag hade fel. Jag kanske har pratat med Tom men jag har inte pratat med min pappa.

Jag följer Liam till hans bil som står parkerad inte så mycket längre bort. Han berättar om hur han kommer att skicka ett sms om tid och plats i morgon så jag kan dyka upp på Louis födelsedags fest.

Jag och Liam diskuterade det här i morse när jag ringde och berätta om min plan, jag skulle egentligen gjort allt på egen hand men det känns bra att ha någon annan som kan hjälpa.

Planen är att jag ska dyka upp på Louis födelsedag även fast jag sagt till Louis att jag inte kan för att jag har ett möte i Sydney dagen efter, och jag lovar att bara Louis skulle faktiskt tro att jag skulle planera ett möte på jul när jag alltid firar jul med mina nära och kära.

Jag tackar Liam för att han hämta upp mig och kliver ut ur bilen, jag är snabbt inne på hotellet och får min nyckel väldigt fort. Det är i dem här grejerna som jag är så glad att jag är den jag är, att folk vet vem jag är, det gör att jag slipper vänta så länge.

Jag är så trött när jag kliver in på mitt rum så jag byter snabbt om till pyjamas och gör mig redo för att gå till sängs. Det tar inte alls lång tid förens jag somnar.

När jag vaknar dagen där på så skyndar jag mig att klä på mig, jag går ner och äter min frukost snabbt. Jag vet att det är bara timmar kvar tills Louis fest börjar och jag måste verkligen fixa mig till dess, jag vill att Louis ska tappa andan när han ser mig, jag vill att han ska känna exakt samma sak som jag känner varje gång han ler mot mig.

Jag har bokat en tid på en salong så jag ska vara där om en halvtimme och börja fixa mig.

 

Louis Perspektiv:

 

-”Louis du måste sluta deppa över henne nu, du måste ha kul det är din födelsedag!” Säger Louis där han står och knäpper sin vita skjorta, jag vet att han har rätt men jag vill inte fira min födelsedag när jag vet att hon är flera miljoner mil ifrån mig.

Jag reser mig upp från sängen och tar på mig mina tajta svarta jeans som Harry la fram tidigare i dag, han och Zayn har vart väldigt noga med vad det är för kläder som jag har på mig, jag tänker inte ens fråga varför då det antagligen kommer att vara en ursäkt som om det inte är varje dag man fyller 26, men helt ärligt är det inget speciellt med att fylla 26. Jag fyllde 25 förra året det var väl i alla fall lite speciellare?

Jag tar på mig den vita t- shirten och den svarta kavajen över, mitt hår ser ut som ett kråkbo så jag ber Harry att ropa på Zayn så han kan hjälpa mig. Zayn har alltid vart riktigt duktig på att fixa folks hår.

Zayn kommer in i rummet och ser ut som den supermodellen han är, Zayn fick jobb som super modell för något år sedan och syns ny i nästan varenda tidning precis som Harry.

Jag följer med Zayn ut i bilen medans Harry redan sitter i bilen och väntar på oss, Liam har tydligen fixat så att min fest ska vara på en club inne i London, jag vet att dem vill att jag ska ha kul i kväll men jag tycker inte om att min flickvän är miljontals mil från mig, japp jag sa flickvän. Jag och Grace gick tillbaka till varandra ganska snabbt efter att hon kysste mig i New York. Jag vet inte vad som hände men jag är glad att det gjorde det.

Jag kliver ut ur bilen och följer med Harry och Zayn in, dem blinkande lamporna och den höga musiken får mig att slappna av en aning. Jag ger ifrån mig ett litet wooooooh samtidigt som jag drar med mig mina två kompisar ut på dansgolvet där det redan är många som redan dansar till maps av Maroon 5. Jag skrattar och har faktiskt väldigt kul.

Jag ser Liam kliva in i klubben och jag kan också höra hur Jessie J Magnetic börjar spela i högtalarna, jag skriker med i text och folk tittar konstigt på mig.

Min blick flyger över till Liam igen och jag slutar genast när jag ser vem som står bredvid honom, där i en blommig klänning står Grace. Jag slösar ingen tid på att stå kvar med Harry och Zayn utan jag springer över till dem och slänger mina armar runt henne. Hon ser helt fantastisk ut i hennes blommiga klänning, och svarta ballerina skor. Jag ser hur Hon har en jacka i handen som jag genast tar från henne och ger till Liam. Han skrattar åt mitt beteende men säger ingenting.

Hennes hår ser fantastiskt ut, hon har ljusa och mörka bruna slingor i hennes röda hår något som får det att se ut som om hon skulle vara en super modell. Jag kysser henne och drar med henne ut på dansgolvet där vi dansar.

-”Jag har en present till dig.” Säger hon till mig i mitten av Stay With Me. Jag tittar på henne när hon tar upp ett fint inslaget paket från den lilla väskan som hon har haft med sig. Jag tar emot det och öppnar det med försiktiga rörelser för att visa att jag bryr mig så mycket om vad som finns inne.

Jag kan inte stoppa ett leende när jag ser vad som finns i, där i pappret ligger en bok som jag mycket väl känner igen… Men det är inte det jag fokuserar på det är sidan som är vikt.

Jag öppnar den och ser genast det som är skrivet under Agustus ord till Hazel.

-”It would be a privilege to have my heart broken by you Louis Tomlinson.” Läser jag högt och kan inte låta bli att kyssa hennes läppar.

-”Stanna med mig.” Ber jag henne och jag tror att hon vet att inte bara som i stanna med mig nu här eller stanna med mig lämna mig inte… Som stanna med mig som i stanna med mig i London.

-”Okej.” Säger hon till mig och jag ler mot henne innan jag kysser hennes läppar och gör den lilla the fault in our stars referensen som jag aldrig kommer glömma.

-”Okej.”

----------------------------------------

THIS IS IT!!!!

 

Det här var slutet på Be My Augustus Waters, jag har haft det här slutet planerat så länge!!!

 

Kommentera vad ni tyckt om hela fanfiction :)

 

På Tisdag klockan 16:30 kommer prologen till nästa fanfiction upp.

 

Vilken har vart er favorit fanfiction som jag skrivit? jag är nyfiken

 


Kommentarer
Postat av: Blunts

https://thcviva.com
https://oldvapemill.com
https://www.vapecentric.com
https://www.hempworldwideshop.com
https://plantsycbd.com
https://cbdsunflora.com
https://selectcbdmd.com
https://orlandovaporshop.com
https://happyhempmall.com
https://hempmedtexas.com
https://thecbdbeast.com
https://vaporgators.com
https://originalhempcompany.com
https://pinnacle-essentials.com
https://bluespringscbd.com
https://ecigvape.co.uk
https://coastalcalifornia.com
https://hempbombsplus.com
https://thriveflower.com
https://urbanmatter.com
https://www.myqwin.com
https://mysupercbd.com
https://www.hempwholesaler.com
https://whitemountainvape.com
https://recbd.co.uk
https://ozarksvaporium.com
https://cbdtostore.com
https://thchempspot.com
https://cbdtruewellness.com
https://empiresmokedist.com
https://www.ottawapublichealth.ca
https://www.lume.com
https://funkypiece.com
https://www.lipomed-usa.com
https://farmabarn.com
https://thehempclinic.co.uk
https://statesofcbd.com
https://sevenhillshemp.com
https://lubbil.com
https://bettermindcbd.com
https://weediga.com
https://twiztedvapes.com
https://mothergaiacbd.com
https://generaldailynews.com
https://fitfamilycbd.com
https://thehigherpath.com
https://cbdzhemplabs.com
https://10xpurecbd.co.uk
https://hempirics.com
https://hempradicals.com
https://monroevapor.com
https://violetflamevapor.com
https://route66vapors.com
https://vaporsheaven.com
https://blacktiecbd.net
https://cbd-online-store.com
https://www.shoptkocbd.com
https://thecbdpress.com
https://junipercbd.com
https://chasethevape.com
https://www.alpineshemp.com
https://queencityvapor.com
https://landofvaping.co.uk
https://thehemphaus.com
https://www.edencannabisco.com
https://cbdzoom.co.uk
https://harmonizehemp.com
https://incatrailterpenes.com
https://www.binoidcbd.com
https://earthcbd.co.uk
https://resteasycbd.com
https://www.thegrowthop.com
https://relaxandrecovercbd.com
https://jollygreenblogger.com
https://worldcbdreviews.com
https://www.wildorchardhemp.com
https://www.denverpost.com
https://vaperok.co.uk
https://honestcbdlabs.com
https://vaporworldorlando.com
https://cbd1stopzone.com
https://cbdwellness.shop
https://cbdoilsdelivered.com
https://dailyhempwire.com
https://weed-official.com
https://hemp-perfection.com
https://truemoola.com
https://tnhempco.org
https://speakeasyvaporlounge.com
https://simplehemplife.com
https://boomheadshop.com
https://edinburghcbdoil.co.uk
https://humanityhealthcbd.com
https://eatgron.com
https://realtalkthemag.com
https://bubbasvapeshop.com
https://www.discovermagazine.com
https://cigettevapor.com
https://lioncbd.co.uk
https://www.astroeight.com
https://naturalbotanicalcbd.com
https://terravitacbd.com
https://vaportrailsomaha.com
https://inbusinessphx.com
https://puredripcbd.co.uk
https://www.drbonesonline.com
https://amotashop.com
https://www.artisanvaporcompany.com
https://vapinology.com
https://deltaflowers.com
https://www.mlhcorders.com
https://www.outlookindia.com
https://www.earthgrownwellness.com
https://hempmedallas.com
https://ramblecreekvape.com
https://hemplex.co.uk
https://purlyfcbd.com
https://borohemp.com
https://ckcbdstore.com
https://austin-press.com
https://sunbeathemp.com
https://hemptwenty.com
https://cannabislife.com
https://loyaltyvapeshop.com
https://32ndstreetvapors.com
https://limitless-vapes.com
https://cbdgummyalert.com
https://vape-gallery.com
https://trihealthyhemp.com
https://cbd-guide.org
https://cbdcollective.co.uk
https://cbdlifemeds.com
https://www.oapublishinglondon.com
https://oldtownvapormill.com
https://balancecbdgummies.com
https://everythingyoucbd.com
https://www.shopsmokeless.com
https://yourvapingstore.com
https://www.mettahemp.com
https://elvecbd.com
https://recannalize.com
https://lonestarhempgroup.com
https://choicecbdplus.com
https://www.thecbdistillery.com
https://vivavitaliscbd.co.uk
https://landofthevape.co.uk
https://globalweedshop.co
https://thevaporista.com
https://www.hourdetroit.com
https://thejuicevaporium.

2023-08-01 @ 04:36:08 / URL: http://https://purecbdsusa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback